Kissé elhagyta magát a karanténban, ezért megcsappant az életenergiája. Singh Viki még azelőtt szeretné visszanyerni fittségét, hogy visszatérne a színpadra.

Singh Vikinek is felborult az eddigi élete a karanténidőszakban, elmaradtak a koncertjei, rajongói csak a közösségi médiában találkozhattak vele. Az énekesnő már türelmetlenül várja, hogy hónapok után újra színpadra állhasson, de előtte szeretné visszanyerni három hónappal ezelőtti formáját.

– A párommal egyáltalán nem foglalkoztunk testedzéssel, mert minden olyan edzőterem bezárt, ahol koráb­ban gyakran megfordultunk. Persze tervezgettük, hogy otthoni edzésekre használjuk ki a pár hónapos szünetet, de aztán inkább az egymásra va­ló odafigyelés, a kettesben töl­tött percek vették át a helyét – mesélte a Borsnak Viki.

Őszintén bevallja, hogy a kényszerű bezártság három hó­napja alatt eltunyult, de kész minden női praktikát be­vetni, hogy másfél hónap alatt újra fel­rázza magát, és legjobb formáját hozza rajongóinak az augusztusban kez­dődő kon­certjein.

– Sajnos a karantén alatt eltunyultam. Nulla mozgás, összevissza evés, és ez bizony most már zavaróan látványos méreteket öltött. Narancsbőrös lettem, soha előtte nem voltam ilyen. De ennek véget vetünk. Másfél hónapot át­ölelő vlogot készítek Hogyan hozom »trendbe« magam a karantén után témakörben – írta Insta­gram-posztjában Viki, aki már vissza is tért az edzőterembe, és a süteményekről is lemondott.

– Már az nagyon jó alap, hogy nem vagyunk otthon egész nap, és nem csábít 24 órában a hűtő. Mert sajnos a karantén alatt gyakrabban rájártunk. Kezdek visszatérni a tudatos életmódhoz, aminek nem az a célja, hogy megváltoztassam a külsőmet, hanem hogy visszanyerjem az energiám az augusztusi koncertjeimre.

Kiemel kép: Singh Viki – Wikipédia