Véget ér a huszonkét éve képernyőn lévő népszerű televíziós sorozat, a Barátok Közt.

Augusztusban ünnepeltek

Idén augusztusban a tízezredik epizód adásba kerülését ünnepelhették.

Óriási rajongótábor

A sorozat fénykorában volt, hogy kétmillió néző is a képernyő elé ült, hogy kövesse a Berényi család és szomszédaiknak életét. Azonban egy időben a sorozat már nem hozta a várt nézettségi számokat, de ettől függetlenül még mindig van egy biztos rajongói bázisa.

Nehéz döntés született

A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klubnak dönteni kellett, hogy azt a nagyjából évi 1 milliárd forintot, amibe a sorozatkészítése kerül erre áldozzák-e, vagy valami másba fektetik bele.

Megszólalt egy bennfentes

„A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól” – mondta egy bennfentes a Blikknek.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

A színészek nem tudják mi lesz a sorsuk

A Blikk úgy tudja, hogy a színészek is gyakran beszélnek arról, hogy vajon az ő sorsuk mi lesz, ugyanis többen tudják, hogy a sorozat véget ér, de még hivatalosan nem tájékoztatták őket.

„Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben” – mondta egy neve elhallgatását kérő szereplő.

Süllyedő hajó

Egy másik színész igen negatívan nyilatkozott a sorozat jövőjéről, ugyanis a fiatalok inkább nézik a külföldi sorozatokat, mint a Barátok Köztöt mostanában. A színész elmondta, hogy habár szereti a sorozatot, de mindannyian egy süllyedő hajón ülnek.

„A mai világban egy ilyen típusú sorozatnak nincs létjogosultsága” – mondta.

Az ötödik leghosszabb széria a világon

A Barátok Közt miután nyáron elérte a tízezredik epizódját, világviszonylatban a még gyártás alatt lévő szappanoperák közül az ötödik helyen áll.

Kiemelt kép: RTL Klub