A 33 éves Suzy, eredeti nevén Királyvári Zsuzsanna és a 40 éves Jolly, azaz Tarcsi Zoltán házasságának lőttek. 13 év után szétválnak.

A válókeresetet még nem adták be, sőt közösen járnak fellépésekre is, de „Nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem leszünk egy család. Fél évvel ezelőtt, amikor Jolly elköltözött, padlóra kerültem, csak a szüleimnek, a testvéremnek és pár barátomnak köszönhettem, hogy egyáltalán túléltem. Éjszakákat sírtam át, de ők tartották bennem a lelket – mondta Suzy a Blikknek.

Civil foglalkozást szeretne magának a Szigethalmon élő mulatós énekesnő, új életet akar kezdeni. Nemsokára megnyitja a különleges édességboltját, ahol amerikai gofri, kávé, forrócsoki és más nyalánkságok lesznek.

Lassan nyitott leszek egy új kapcsolatra, de ez még várat magára. Hiszem, hogy rám talál a szerelem, egy olyan férfi, akiben megbízhatok, s biztonságban, megbecsülésben lesz részem a kislányommal együtt az oldalán – tette hozzá az énekesnő.

Vigyáznak, a kislányukra

A válófélben lévő szülőknek a legfontosabb, hogy kislányuk, Zsuzsika könnyen átvészelje válságukat. – A kislányunkat leköti az iskola, ő is megszokta, hogy apa nem él velünk.

Nem kérdez, nem sír, azt hiszem, lerendezte magában; és nagyon örült, amikor a hetedik születésnapján felköszöntötte Jolly. Igaz, a régi közös családi ünnep már elmaradt, de Suzyka életünk végig tartó kapocs lesz közöttünk – mondta az énekesnő a lapnak.

Kiemelt kép: Suzy és Jolly a gyermekükkel a TV2 aulában- Forrás: TV2