Nem egészen öt év házasság után válik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla, hogy férjével különváltak az útjaik.

Álomesküvő

Az álomesküvőjük akkor bejárta a médiát, a Blikk például percről percre tudósította a hetedhét határra szóló lakodalom részleteit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boldognak tűntek

Ezt követően a páros háza tájáról csak boldog hírek érkeztek, sőt időközben megszületett a kisfiuk, Mendel is, így joggal hihettük azt, hogy ő tényleg egy igazi álompár. Ám nagyon úgy néz ki, hogy valami mégis félresiklott, ugyanis Zsófi nemrégiben a következőket írta a közösségi oldalán: „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni”

Itt a teljes poszt:

A Reggeliben beszélt részletesen a válásukról

Zsófi pénteken reggel az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt több mindenről, többek között arról is, hogy a lovaglás mennyire fontos a számára, ráadásul egy ideig ezt elvette tőle a koronavírus, ugyanis ő is megfertőződött. A betegség nagyon megviselte, pluszban pedig beszélt a mindennapjairól is, melyből kiderült, Zsoltival szétváltak az útjaik.

A Reggeli itt nézhető vissza:

Intenzív hat év van mögöttük

– Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt – mondta a műsorban Szabó Zsófi.

Küzdöttek

– Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem – mondta Szabó Zsófi.

Kemény időszak van mögötte

– Nagyon kemény időszak áll mögöttem és mögötte is. Az Instagramon ez nem látszódott, illetve csak annak, aki ismer – árulta el Zsófi.

Zsófi hozta meg a döntést

– Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább – mondta Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, a döntést ő hozta meg.

Fél, hogy mi vár most rá

A színésznő-műsorvezető eközben arról is beszélt, hogy tudja rengeteg cikk fog most megjelenni és nagyon fáj már előre neki, hogy mi fog rájuk várni. Elmondta, hogy bár az esküvőjük tényleg hangzatos volt, ezt követően az életüket próbálták nem kifelé élni. „Meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség” – mondta Szabó Zsófi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi, RTL Klub Reggeli