Titokban ment férjhez indiai kedveséhez Demcsák Zsuzsa. A szerelmesek Veresegyházán mondták ki a boldogító igent.

Veresegyházon, Demcsák Zsuzsa szüleinek lakóhelyén házasodott össze a műsorvezető és Krishan.

A Pest megyei település polgármesteri hivatalában tartott szűk körű ceremónián még a műsorvezető két gyerekének is kint kellett várakozni a járványhelyzet miatt, mivel a szerelmesek csak két tanú jelenlétében mondhatták ki egymásnak a boldogító igent – írja a legfrissebb Story magazin, amely képeket is közölt a titkos esküvőről és a márciusi jegyesfotózásról.

Az indiai rokonok élőben követték Demcsák Zsuzsáék esküvőjét a neten. A lagzit a nyár végén pótolhatják majd a családtagokkal és a barátokkal egy nagyszabású kerti összejövetelen.

 „Kemény hónapok állnak mögöttünk, elképesztő harcot vívtunk a bürokráciával, hogy minden szükséges papír meglegyen. (…) Én első házasságomként tekintek erre a kapcsolatra. Most értettem meg, mi a valódi bizalom, meghittség, barátság, összetartozás, küzdés és kitartás, ami két embert összeköthet” – árulta el a 41 éves műsorvezető, aki úgy határozott, hogy nem veszi fel a férje vezetéknevét, és ezután is Demcsák Zsuzsának hívják.

„Nem tervezünk gyereket. Igaz, Krishan egyszer azt álmodta, hogy születik majd egy lányunk, de megbeszéltük, hogy így, négyen, mi tökéletesen elegen vagyunk, remekül összecsiszolódtunk” – vallotta be a tévés.

Demcsák Zsuzsa és Krishan szerelméről a LikeNews.hu cikkeit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa és Krishan  – Forrás: Facebook