Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házasságuk utolsó időszakában egy álomvilágban élt. Amikor tudatosult bennük, hogy nem is ez a valóság, akkor döntöttek a válásuk mellett.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2012 augusztusában tudtatta a nagy nyilvánossággal, hogy házasságuk tönkrement és a válás mellett döntöttek. Akkor mindenki meglepett a hír, hiszen senki nem gondolta volna, hogy a házaspár súlyos problémákkal küzd.

„A házasságomban nagyon kifelé éltem, ami jókora traumához, falhoz csapódáshoz, váláshoz vezetett” – mondta Story magazinnak Bereczki Zoltán.

A színész-énekes szerint akkoriban sokszor össze-összekeveredett a valóság és a mese. Dóri és Zoli maguk is elhitték boldogságukat, amit az újságok írtak róluk. Az álomvilág pedig elfeledtette velük egy időre a bajokat, nehézségeket, amelyet sokáig a szőnyeg alá söpörtek. Egy darabig úgy tűnt, hogy a szakmai sikereikkel tudják kompenzálni a gondjaikat, végül nem így alakult az életük, nem tudták megmenti kapcsolatukat.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005-ben házasodtak össze, két évvel később született lányuk, Zorka. Házasságuk 7 évig tartott.

A válásuk után mindketten megtalálták a boldogságot. Dóri Makranczy Zalán színész felesége lett, azóta egy közös gyermekük is született.

Bereczki Zoltán az év eleje óta boldog párkapcsolatban él Bata Éva színésznővel. Szinetár Dórával való válása után hét évvel talált rá az új szerelem. A 43 éves színész nagyon óvja új kapcsolatát, nem is nagyon nyilatkozik róla, sőt, közös munkát sem vállalnak párjával.

Kiemelt kép: Youtube