Villamossal ütközött egy személyautó a 2. kerületben, a Margit körúton kedd délután. A baleset miatt leállították a BKK járatait.

Baleset a Margit körúton

Egy Nissan személygépkocsi haladt a Margit körúton, amikor sofőr hirtelen balra vissza akart fordulni a Kis Rókus utcánál. Itt egyébként tilos a balra kanyarodás, írja a BudapestKörnyéke.

Az autó kipörgött a körútról

A 30 év körüli nő autója ekkor ütközött össze a 17-es villamossal. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó lerepült az úttestről a Mammut felé vezető oldalon.

Nagyot fékezett a villamos

A villamoson utazók a BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítójának azt mondták, hogy a járművön nem sérült meg senki, csak egy nagyobb fékezést észleletek az utasok.

Zavartnak tűnt a sofőr

A villamos egyik utasa azt mesélte munkatársunknak, hogy a személygépkocsit vezető hölgy zavarnak tűnt, de elképzelhető, hogy a viselkedését a baleset miatti sokk okozhatta.

Mentőt hívtak

A Nissan vezetőjéhez mentőt hívtak. A nőt kivizsgálásra kórházba akarták szállítani, de saját felelőségére a helyszínen maradt.

Leállították a villamosokat

A baleset miatt a 4-es és a 6-os villamos a Széll Kálmán tér M és a Jászai Mari tér között, a 17-es villamos pedig a Széll Kálmán tér M és a Margit híd, budai hídfő H között nem közlekedett.

Újraindult a forgalom

Nem sokkal 15 óra után újraindult a villamosforgalom a Margit-körúton, így már zavartalanul közlekednek a BKK járatai.

Fotók a helyszínről

Ezzel a villamossal ütközött a Nissan

Kiemelt kép: helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián