A vádirat szerint VV Fanni gyilkosa nyereségvágyból végzett áldozatával, majd a 24 éves lány holttestét a Dunába dobta. A folyó a Hableány soha elő nem került áldozataihoz hasonlóan, végleg elnyelhette VV Fanni testét.

Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni gyilkosát. A vádirat szerint a 35 éves férfinak sem állandó munkahelye, sem rendszeres jövedelme nem volt, viszont költekező életmódja miatt pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megpróbál rövid úton pénzt szerezni a tévés valóságshow-ból ismert fiatal nőtől.

Megverte a saját otthonában

A vádlott hosszas próbálkozás után elérte, hogy a sértett 2017. noveber 20-án este fogadja a lakásán. Miután a nő beengedte, bántalmazta őt, minek következtében súlyosan megsérült, és magatehetetlen állapotba került. Ezután a férfi több értéktárgyat magához vett a lakásból, és a nő iratait, illetve egyéb tárgyait is magával vitte, hogy azt a látszatot keltse, áldozata elutazott – írja a Bors.

Csomagtartóba tette a holttestet

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd kézben levitte áldozatát az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott vele egy, a Rákos patak mellett futó elhagyatott szervizúthoz. Itt az akkor már halott nő testét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette, majd Siófokra utazott.

Dunába dobta Csepel alatt

Másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott kompátkelőhöz hajtott, ahol a testét a Dunába dobta. Másnap megint visszament a sértett lakásába, hogy további értékeket hozzon el.

Nyereségvágy

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, ha bebizonyosodik a bűnössége, akár életfogytiglani szabadságvesztésre is ítélhetik. A férfi jelenleg háziőrizetben, lábán nyomkövetővel várja a tárgyalást. Azt mondja, megbánta, amit tett, de továbbra is fenntartja: nem ő ölte meg Fannit.

Riasztott a nyomkövető

A nyomkövető egyébként többször küldött már riasztást a rendőrségre, de a vádlott állítólag egyszer sem próbált megszökni, az eszköz hibájáról lehetett szó. Ennek ellenére VV Fanni édesanyja meglehetősen rosszul viselte, hogy a férfi saját otthonában várhatja a tárgyalást.

Örökre elrejthette a Duna

VV Fanni teste lehet, hogy soha sem kerül elő. A 2019. május 29-én bekövetkezett Hableány hajó tragédiájáról videó is készült. 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. Hét koreai turistát sikerült kimenteni, 27 áldozat holttestét megtalálták a hatóságok. Több áldozat teste azóta sem került elő. A Duna tehát ha valakit örökre el akar rejteni, akkor soha sem kerül elő. Lehet, hogy VV Fanni holttestének maradványai sem kerülnek elő soha a folyóvól

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL KLUB