Gesztesi Károly temetéséről volt felesége Nikoletta és Liptai Claudia gondoskodik. Valószínűleg zártkörű lesz a szertartás.

A Hit Gyülekezetének vezetője, Németh Sándor tájékoztatása alapján a csendben gyászoló család a temetés szervezésével foglalatoskodik, amely valószínűleg zártkörű lesz. Gesztesi volt feleségei, Nikoletta és Liptai Claudia közösen tárgyalnak arról, mikor és hol helyezzék örök nyugalomra az elhunyt színészt.

Úgy tudjuk, hogy a család szeretne egy búcsúztatót a Vígszínházban is.

Bár Gesztesi Károly szinte sosem beszélt az elmúlásról, egy interjújában néhány évvel ezelőtt mégis elmondta, hol szeretne lenni az utolsó óráiban.

A színész szokásához híven minden évben elutazott a kedvenc szigetére, Tenerifére, ahol pihenéssel és golfozással töltötte az ideje jelentős részét. Tenerife számára a nyugalom és az örök tavasz szigete volt, nem meglepő tehát, hogy ott szeretett volna végleg elbúcsúzni a földi világtól.

„Ha eljön majd az én időm, az örök tavasz szigetére, Tenerifére szeretnék elmenni. Mert vagyok annyira bölcs, hogy tudjam: a végén úgyis egyedül leszek. Fekszem majd egy ágyban, senki semmit nem szólhat hozzám. Csak az orvosok. Hogy ki temet el? Lesz-e sírom? Kit érdekel” – mondta el akkoriban a téma komolyságától függetlenül a tőle megszokott könnyedséggel Gesztesi.

Gesztesi Károly tragikus haláláról a LikeNews.hu összes cikkét itt érheted el.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: MTVA