Október 13-án tárgyalta a Kúria a darnózseli hentesként elhíresült férfi büntetőügyét, azonban a döntéshozatalt elnapolták. Ma, október 16-én pénteken azonban a Kúria meghozta a döntését, N. Jánost pedig 21 év fegyházbüntetésre ítélték felesége meggyilkolásááért.

Korábban felmentették

A férfit felesége megölésével vádolták, ám korábban bizonyítékok hiányában, az előre kitervelt emberölés vádja alól kétszer is felmentették.

Ezek most a LikeNews legfrissebb hírei

Megölte és feldarabolta a feleségét

A vád szerint 6 éve N. János megölte és feldarabolta a már közös házukból elköltözött gyógytornász feleségét. A bíróságnak azonban alaposan feladták a leckét, ugyanis a holttestet sohasem találták meg, ezért az emberölés pontos módja sem ismert.

Korábban csak 7 évet kapott

A darnózseli réten azonban megtalálták Judit belső szerveinek néhány darabját, ami édesanyja DNS-e segítségével azonosítottak. A darnózseli hentest “csak” halált okozó testi sértéssel vádolják, amiért nem jogerősen 7 év börtönbüntetést kapott.

Interneten árulja házát az a hentes, aki a vád szerint végzett feleségével | LikeNews

Megválna attól az ingatlantól az a Győr-Moson-Sopron megyei hentes, aki a vád szerint megölte, majd feldarabolta felségét. A holttestet ezután a házában lévő húsfeldolgozóban ledarálta. A Darnózseliben található rémségek házát 37 millió forintért árulja a tulajdonos. A hirdetésben látható ingatlan teljesen egyértelműen azonos a 2010-es évek egyik leghírhedtebb hazai bűncselekményének helyszínével.

Az utolsó szó jogán

A férfi néhány nappal ezelőtt az utolsó szó jogán azt kérte, hogy a Kúria vegye figyelembe az első fokon történő bírói döntést, vagyis a felmentését.

Október 13-án azonban a Kúria elnapolta a döntéshozatalt, amire ma, azaz 2020. október 16-án pénteken került sor, A Blikk információi szerint pedig döntésük értelmében pedig N. Jánost 21 év fegyházbüntetésre ítélték.