Körülbelül 60 panellakást lehetne venni abból a pénzből, amelyet Mészáros Lőrinc rákölt szerelmi fészkére. Nemrég derült ki, hogy a felcsúti milliárdos és Várkonyi Andrea egy 3 milliárd forint értékű ingatlanba költözik.

Luxusingatlanba költöznek a szerelmesek

Budapest legszebb részére költözik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Nemrég derült ki, hogy a volt műsorvezető a felcsúti milliárdos szerelmi viszonyt folytatnak, nemsokára hivatalosan is kimondják a boldogító igent.

Felmondott, amikor Mészárosék elváltak

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc feleségének televíziójánál dolgozott. Egy év után pont akkor mondott fel, amikor a milliárdos házaspár bejelentette, hogy elválnak. Ezután szinte nyílt titokként kezelte mindenki, hogy a volt tévés és Orbán Viktor jóbarátja egy párt alkotnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A járvány csúcsán utazgattak

Nagy felháborodást keltett, amikor a járvány kellős közepén, több ezren küzdöttek az életükért a kórházakban, valamit családok tízezrei gyászoltak, a kormány emaitt nem engedélyezte a külföldi utakat, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc éppen magánrepülőjükkel a Maldív-szigetekre és Dubajba utazgattak.

Jön a lakodalom

Pár héttel ezelőtt az is kiderült, hogy nemsokára összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A HOT! Magazinnak a volt tévés azt mondta, hogy kapcsolatukat sosem titkolták, csak nem beszéltek róla nyilvánosan és hivatalosan is megerősítette, hogy egy párt alkotnak a felcsúti milliárdossal.

Luxusvillába költöznek

A 444 információ szerint a Várkonyi–Mészáros álomotthon egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szaunával és egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrésszel, teremgarázzsal rendelkező örökpanorámás épület. A Blikk által megkérdezett ingatlanos szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján alsó hangon kétmilliárd forint, de mindennel együtt a 3 milliárdot is elérheti.

Az átlag embernek megfizethetetlen

„A Széchenyi-kilátó környékén lévő luxusingatlanok négyzetméter ára 1,5 milliónál kezdődik, és persze minél több extrával rendelkeznek, ez az összeg annál jobban csúszik felfelé, pl. a különböző modern háztartási és biztonságtechnológia beépítésével” – mondta a Blikknek egy névtelenül nyilatkozó ingatlanos, aki szerint a wellnessrész és a panoráma ugyan benne van az árban, egy modernizált okosotthon vagy egyéb különleges dolgok növelik az ingatlan értékét.

Ide költöznek a szerelmesek

Mindenből a legdrágább

„Amellett, hogy az épületen hatalmas átalakítást kellett végezni, a belső kialakítás is a pénzen megvehető legdrágább lehetőségekkel készül. A tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd” – mondta a munkálatokat végző cég egyik munkatársa.

Várkonyi Andrea lánya is beköltözik a luxusházba

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös lánya is édesanyjával és új nevelőapjával együtt költözik a luxusingatlanba. Nóra egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat.

Bochkor Gábor Mészáros Lőrinc rádiójánál dolgozik

Bochkor Gábor jelenleg a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Retro Rádió műsorvezetője. A műsorvezető akkor került a rádióhoz, amikor Mészárosék elváltak és Várkonyi Andrea bejelentette, hogy felmond az exfeleség televíziójánál.

Az adófizetők pénze

A Blikk azt írja, hogy a hétvégén megjelentek a kíváncsiskodók a 12. kerületben épülő luxusingatlan környékén. Az egyik nézelődő csoport tagja azt mondta, hogy azért jöttek megnézni a házat, hogy lássák, mit épített fel Mészáros Lőrinc az adófizetők pénzéből. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás: budapestkörnyeke.hu montázs