Ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt hivatalosan is kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkotnak. A vállalkozó már el is jegyezte az ex-műsorvezetőt, így akár már idén is összeköthetik hivatalosan az életüket.

Felfedték a kapcsolatukat

A hot! magazin csütörtökön megjelenő számában ugyanis a páros felfedte a nyilvánosság elől eddig titkolt kapcsolatát. Bár a bulvársajtó már hónapokkal ezelőtt megírta, hogy az ex-tévés párja valószínűleg nem más, mint Mészáros Lőrinc, ám a felek egészen eddig nem erősítették ezt meg eddig. Ugyanis a hot! csütörtökön megjelent számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nincs több titok

A lap azt írja, hogy Várkonyi és Mészáros eddig sem bujkáltak, egyszerűen nem érezték szükségét a bulvármédia bevonásának. A párhoz közeli bennfentes a lapnak elárultak, hogy  “A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról.” KAPCSOLÓDÓ! Csak úgy árad belőlük a harmónia: végre megszólalt Várkonyi Andrea, az is kiderült, hogyan jöttek össze Mészáros Lőrinccel

Így ismerkedtek meg

“Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.” – árulta el Andrea egy neve elhallgatását kérő kollégája.

Megszólalt Várkonyi Andrea

A hot! magazin megkereste Várkonyi Andreát is, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak ennyit reagált: “A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

Nyílt titok volt

A Blikk információi szerint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata nyílt titok volt Felcsúton, derítették ki néhány helyitől.”Már hónapok óta pletykálták, talán előbb tudtuk, mint az újságok. Nem, dehogy lepődtünk meg, legfeljebb csak azon, hogy tudták eddig titokban tartani” – mondta egy felcsúti nő a lapnak.

Mások is megszólaltak

Egy felcsúti férfi a Blikknek azt nyilatkozta, hogy ez a pár magánügye, de nagyon sok boldogságot kíván nekik. Egy buszmegállóban várakozó hölgy már ennél bőbeszédűbb volt, ő már nagyon várja az esküvőt és szerinte Andrea egy nagyon kedves nő.

Van aki nagy bulit szeretne

Egy idős asszony a napilapnak azt mondta, hogy azt sem bánná, ha egy nagy lagzit csapna a pár Felcsúton és még jobb lenne ha az egész falut meghívnák. Akár még az is elképzelhető, hogy a hölgynek igaza lesz és az évszázad esküvőjét fogják megtartani Várkonyi Andreáék. KAPCSOLÓDÓ! Vajon köt-e házassági szerződést Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc?

Mészáros Lőrinc nemrég vált el

Ahogyan arról a LikeNews.hu is beszámolt Mészáros Lőrinc és felesége, tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, házasságukat közös megegyezéssel bontották fel. Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedte következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Ezt követően a március 15-i hosszú hétvégét is nagy eséllyel együtt töltötték Dubajban, ennek részleteiről itt írtunk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV