Borzalmas órákat élt át Rubint Réka a napokban, miközben férje a műtőben volt. Norbit sok-sok éve kínzó fájdalmak gyötörték, így elkerülhetetlen lett ez a beavatkozás.

Schobert Norbi a gerincműtét mellett döntött, miután gerincét és csigolyáit törte el egy triatlonversenyen, a sérülések pedig nem múltak el 1989 óta. Felesége most is mellette volt. aAz operáció alatt pedig borzalmas órákat élt át. A műtétről a Likenews.hu itt írt.

„Amikor betolták a műtőbe, azt mantráztam magamban, hogy nem lehet baj, hiszen remek orvosaink vannak. Ennek ellenére végig remegtem, apukám fényképét, Norbi óráját és jegygyűrűnket fogtam, és azért imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Ő nem félt, mert hosszú ideje már pokoli fájdalmai voltak , ezért szinte várta a műtétet. Hála az égnek, Norbi jól van, már a saját lábán tud sétálni, ami egy ilyen beavatkozás után abszolút nagy előrelépés.” –mondta Rubint Réka a Ripostnak

Norbinak nem ez az első műtétje. 2012-ben egy életmentő operáción esett át, miután a szívét megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott. Ezért a szervének egy részét ki kellett vágni. Akkor úgy búcsúzott el Rékától, hogy lehet, hogy soha nem ébred fel.

 „Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna, megbizonyosodtam arról is, hogy Réka mindenben intézkedni tud helyettem. Anyukámat is, vele viccelődtem a telefonba, mert nem szerettem volna megijeszteni. Hétórás műtét volt, a szívem egy részét speciális szövettel helyettesítették – mondta akkor Norbi, akit ha egy nappal később műtenek meg, akkor biztosan nem éli túl ezt a súlyos betegséget.

Kiemelt kép: TV2.hu