Az ismert médiaszemélyiség rádióműsorában tett durva megjegyzést a háziorvosokra, ám a doktorok válasza sem váratott magára.

Sebestyén Balázs múlt héten a Rádió 1 Balázsék című műsorában egy eset kapcsán tett félre nem érthető megjegyzéseket a háziorvosokra, amiből jókora felháborodás és vita robbant ki.

Azzal a történettel kapcsolatosan pocskondiázott a műsorvezető, melyben egy idős házaspár a forgalommal szemben hajtott fel az M4-es autópályára.

„A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is, mint a huzat. Elmennek a háziorovosok a fenébe, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg”.

Erre reagált a Háziorvosok Online Szervezete és közleményben szólította fel Sebestyén Balázst, hogy változtasson a háziorvosokra vonatkozó „rágalmazó” kijelentésein, mely a doktorok szerint a jó hírüket is csorbította.

Emellett a közleményében az orvosi szervezet egyetértett azzal, hogy bizonyos életkor felett mindenképpen szigorítani kellene a jogosítvány hosszabbításához szükséges feltételeken.

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs, Forrás: LikeNews.hu