Felélte tartalékait a járvány alatt Boros Lajos. A rádiós eladta autóját és egy Budapest közeli telket is. Betegsége miatt azonban nyilvános rendezvényen sem léphet fel.

A legendás rádiós azonban alighogy visszatért az éterbe és a színpadra, a járványveszély újra szobafogságba kényszerítette. A népszerű Lalikirály tisztában van azzal, hogy nemcsak a kora, de legyengült immunrendszere és krónikus betegségei miatt is a fokozottan veszélyeztetettek közé tartozik.

Az egyik fővárosi színházban önálló zenés esteket tartott, de ebből csak három került a közönség elé, mert közbeszólt a járvány. Boros Lajos most azt állítja, hogy a karantén alatt felélte tartalékait.

„Nemcsak anyagilag, hanem a lelkemnek is jót tett a színpad, a közönség szeretete, hogy újra a kezembe fogtam a gitárt. A felépülésem része volt, hogy naponta órákat sétáltam, gyógytornáztam, de most se séta, se kedves gyógytornász. Utóbbi helyett a kedves feleségemmel, Valival ketten gimnasztikázunk, ő noszogat, hogy az ellesett gyakorlatokat végezzem, ne tunyuljak el teljesen” – mondta Boros Lajos a Blikknek.

 „Krónikus cukorbeteg vagyok, pacemakerrel működöm és vérnyomásgyógyszerekkel. Ráadásul egy nyílt szívműtét, három billentyűcsere és egy prosztataoperáció után el kell fogadni, hogy legyengül a szervezet” – sorolta betegségeit a rádiós. .

Már autóját is eladta

Boros Lajos elárulta, hogy nyugdíja alig több mint 110 ezer forint, ám amikor jól keresett, tartalékolt egy keveset.

„Amikor fogyni kezdett a pénzem, eladtam az autómat, majd fél éve a veresegyházi telkünktől is megváltam. Az ára jól jött, kitart egy ideig, de nem sokáig húz ki a bajból. Nem szeretnék panaszkodni, igyekszem megoldani a gondjaimat, eddig sikerült”-mondta Boros Lajos

A rádiós már ki is találta, hogy mivel foglalkozik a jövőben.

„A kórházi élményeimből írt műsoromat kiegészítem a karantén élményeivel, és a lakásom előtti bérházi folyosóról, egy belépőjegynél olcsóbb, jelképes összegért élő műsorokat adok azoknak, akik csatlakoznak a Gegek a gangról nevű csoportomhoz” – mesélte lelkesen a rádiós.

Kiemelt kép: Boros Lajos