Láthatod milyen két jelenet között Jack Sparrow kapitány, milyen türelmesen folyik a munka és milyen sokan dolgoznak egy ilyen filmen.

A Karib-tenger kalózai filmsorozat cikkünk megjelenésekor öt részből állt, mindegyiket a Disney stúdió gyártotta, a főszereplő pedig Johny Deep, aki Jack Sparrow kapitányt alakítja a oziban.

A videó a Salazar-bosszúja alcímet viselő epizód forgatásakor készült. Ebben Javier Bardem alakítja az aktuális gonoszt.

A sztori arról szól, hogy az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.

Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével.

A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Kiemelt kép: részlet a videóból