A LikeNews is beszámolt a szomorú hírről, hogy az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs február 5-én elhunyt.

Leukémiával küzdött

Örs halálhíréről az AWS a hivatalos Facebook és Instagram oldalukon számolt be. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszakad a szívük

“Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kitartóan küzdött a betegséggel

“Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is.”

Egy csoda volt

“Ahogy ő szokta mondani másokra, Örs egy csoda volt. Öleljük a családot, a barátokat és mindenkit, akinek akárcsak a dalain keresztül, de volt szerencséje megismerni Örsöt” – írták néhány napja a bejegyzésükben.

Rengetegen búcsúznak tőle

Az elmúlt napokban számos zenész emlékezett meg a közösségi médiában Örsről, az este folyamán pedig A Dal 2021 második válogatója is azzal kezdődött, hogy néhány percet szenteltek a tragikusan fiatalon elhunyt zenésznek.

Mező Misi is elbúcsúzott az énekestől

Mező Misinek is fel kellett tárnia az érzelmeit Siklósi Örs tragédiája kapcsán. “Keressük az igazságot és a magyarázatot. Előttem van a kép, amikor megnyerték A Dalt. Emlékszem, hogy nem tudták felfogni, hogyan győzhetett egy metálzenekar A Dal színpadán. Örs mindig egyszerű, tisztaszívű, mindig energikus, tűzről pattant srác volt” – mondta a Magna Cum Laude énekese.

A Tankcsapda tagjai támogatják az AWS-t

A Tankcsapda már néhány évvel ezelőtt is támogatta az AWS-t, amikor kijutottak az Euróvíziós dalfesztiválra, akkor mindenkit arra buzdítottak, hogy szavazzon rájuk.

Megszólalt Fejes Tamás

„A zenekartól tudtam, hogy Örs beteg, de már készül a visszatérésre, ezért is döbbentem meg, hogy meghalt. Ehhez nem kívánok többet hozzátenni, azt gondolom, ez a közeli hozzátartozókra tartozik” – mondta Fejes Tamás a Tankcsapda dobosa a Blikknek.

Óriási tehetségnek tartották

„Siklósi Örsben láttuk a lehetőséget, hogy ő legyen az új Lukács. A karizmájával, az előadásával kiemelkedett az átlagból. Kirobbanó tehetség volt, minden megvolt benne, hogy rocksztár legyen. Fájó a távozása, itt hagyott egy csomó tehetséges zenészt. Ha a zenekar tagjai segítségre szorulnak, készséggel támogatjuk őket, hogy ebből a nehéz helyzetből fel tudjanak állni” – nyilatkozta a zenész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Siklósi Örs, YouTube