Hodász András a budapesti Angyalföldi Szent Mihály templom plébánosa átírta a Tankcsapda egyik slágerét és feltette a Youtube-ra. Vélhetően ez is nagyot szól majd, mint a sztárpap szinte összes megmozdulása.

Sok gazdasági, egészségügyi és egyéb bajon túl az egyik legnagyobb baj a mostani helyzettel az, hogy talán soha nem volt még olyan az Egyház történetében, amikor a híveknek hónapokon keresztül ennyire ne lett volna lehetőségük szentségekhez járulni.

Szerinte most lelki pusztaságról is szó van, bezártságérzésről is. Szorongás és bizonytalanság lehet bennünk, hogy mi lesz velünk, a szeretteinkkel, az egzisztenciánkkal, és mi a helyzet az újraéledő családi konfliktusokkal.

Nem könnyű helyzet ez. Mégsem feltétlenül jó megoldás az, amit a zsidó nép a pusztai vándorlás során tett. Hogy lázadozott az Isten ellen. „Miért teszi ezt az Isten? Hogyan tehette ezt az Isten? Miért kerültünk ebbe a helyzetbe?” – mondja Hodász atya a magyarkurir.hu oldalnak.

A katolikus sztárpap közben zenés kihívást indított nemrég a Tankcsapda. A „PFaKtor” by Sidi vetélkedőben a dalaik feldolgozását várják. Bárki szavazhat a Youtube-on azokra, akik szerintetek a legjobbak.

Hodász András atya is vállalta a kihívást, elkészítette a saját változatát. Átírta a Tankcsapda nagy slágerét, az Egyszerű dalt, ezzel indult az online versenyen. Az eredmény meglepő, alább indítható el a videó.

Hodász András atya

1981-ben született, Esztergomban szentelték pappá 2014-ben. Főpásztora a Római Pápai Magyar Intézetbe küldte tanulmányainak folytatására, majd káplán lett a Budapest-Kispesti Nagyboldogasszony főplébánián. Immár 2018-tól plébániai kormányzó az Angyalföldi Szent Mihály Plébánián, közben a Budapesti Karizmatikus Személyi Plébánia plébániai kormányzója is.

Kiemelt kép: Hodász András – Forrás: Youtube