A LikeNews is megírta, hogy az 54 éves P. Sándor annyira bepöccent, hogy a járvány ellenére szerinte túl sokan vannak az egyik 13. kerületi szupermarketben Budapesten, ezért robbantással fenyegette meg a boltot. A rendőrök még aznap elfogták.

Molotov-koktéllal fenyegetőzött

Azt mondta a telefonban, hogy bemegy egy Molotov-koktéllal és majd ő bezárja a boltot. A telefonhívás során az 54 éves férfi a szupermarket-lánc járványhelyzet idején tanúsított magatartását is kifogásolta – írja a Bors.

A falra is írt

A Fővárosi Főügyészség 2020 szeptemberében emelt vádat az ellen a középkorú férfivel szemben, aki a tavaszi veszélyhelyzetben azért, hogy egy áruházlánc üzletében intézkedésre bírja rá a rendőrséget, lakásáról telefonon azzal fenyegetőzött, hogy a boltban észlelt vásárlói zsúfoltságot Molotov-koktél alkalmazásával, robbantással fogja megszüntetni. Aznap az elkövető megjelent az üzletnél és obszcén mondatokat írt annak falára – írja a Fővárosi Főügyészség a Sajtóközleményében.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Tagadta a bűnösségét

A Fővárosi Törvényszék 2020. november 10-i tárgyalásán az elkövető, a vírushelyzetre hivatkozással tagadta bűnösségét, azonban vallomását követően kezdeményezésére az addig letartóztatásban lévő férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el annak lakására korlátozva az eljáró bíróság.

További bűnügyi híreket itt olvashatsz!

EZ IS ÉRDEKELHET!

A nagypapa mentette meg az unokája életét a budapesti XV.kerületi tűzben: nem tudni mi lesz a kisfiú sorsa

Ismét a letartóztatását kérték

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a már büntetett, vádbeli cselekményeit korábbi végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetése és más ellene folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt megvalósító elkövetővel szemben, bűnismétlésének kiküszöbölése érdekében kezdeményezte ismételt letartóztatását a Fővárosi Ítélőtáblánál.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: illusztráció