Amikor a lakást, annak bizonyos helyiségeit, pl. a fürdőszobát berendezzük, elsősorban a nagy tárgyakra fókuszálunk, úgymint zuhanykabin és kád, mosdókagyló, fürdőszobabútorok. Aztán amikor közelebb kerülünk a felújításhoz vagy az új lakásba költözéshez, akkor jövünk rá, hogy vannak azért ott még egyéb kiegészítők is, amelyekre figyelmet kell fordítanunk.

A vizes szerelvények jelentősége

Ha a fürdőszobai átalakításkor megváltoztatjuk a legfőbb tárgyakat, újakat veszünk, akkor bizony semmi sem lóghat ki a sorból. Ügyelnünk kell arra is, hogy szép legyen a tükör, a lámpa, és legfőképpen a mosdókagylóhoz vagy a kádhoz, zuhanykabinhoz kapcsolódó csaptelepek is. Ennek a helyiségnek teljes berendezését is beszerezhetjük, de kezdhetjük a Fürdőszoba-Szaniter Shopnál a csaptelep kiválasztásával is a folyamatot.

Nagyon fontos, hogy a csaptelepeket is anyagában, formatervezésében a fürdőszoba teljes stílusához illeszkedően válasszuk ki, különben nagyon rossz összhatást érünk el vele. Ne felejtsük el, hogy az esztétikum mellett a funkcionalitás kérdése épp olyan fontos. A megfontolás első lépése lehet annak eldöntése, hogy fali vagy önmagában álló csaptelepet szerezzünk-e be.

A döntést befolyásoló szempontok

Nem is gondolnánk, hogy már micsoda széles választék lelhető fel a csaptelepek területén is. Ha megvan a kialakult stílusirányzat a fürdőszobára vonatkozóan, akkor talán a legjobb, ha ennek a mezsgyéjén kezdjük el a keresgélést. Színben és anyagában a fürdőben megtalálható egyéb szerelvényekhez és bútorokhoz kell, hogy passzoljanak a csapok is.

Befolyásolja a csapunk kiválasztását a mosdókagyló formája és anyaga, sőt a mérete is. Egy kis méretű kagylóhoz nem vehetünk nagy csapot és fordítva. Az is megfontolandó terület, hogy hány helyre kell csaptelep, mert ha már egy helyen lecseréljük, akkor az új darab nem fog harmonizálni a fürdő többi csapjával. Átgondolhatjuk ilyenkor azt is, hogy esetleg a konyhai csaptelepre is ráfér-e egy kis modernizáció?

Különleges, egyedi megoldások

A klasszikus ívelt megoldásokon túl találkozhatunk nagyon modern kialakításokkal vagy különleges karos változatokkal. Nagy a választék és itt elmondhatjuk, hogy az esztétikum egyaránt fontos szempont kell, hogy legyen.

Ha jól belegondolunk, rájövünk, hogy valójában a csapteleppel milyen sokszor találkozunk egy nap folyamán. Ezért kiemelt jelentőségű, hogy milyen hatással van ránk, hiszen már a reggeli tisztálkodásnál elronthatja a hangulatunkat.

Egy antik jellegű fürdőszobába akár beszerezhetünk egy régi típusúnak tűnő, két tekerővel ellátott változatot. A stílus mindenképp magával ragadó, viszont itt nekünk kell beállítani a hőmérsékletet, a keverési arányt, amely nem mindig lesz megfelelő. A karos kivitel nagyszerű találmánya révén mindössze egy mozdulattal megadhatjuk a kívánt hőmérsékletet és a víznyomást.

A Fürdőszoba-Szaniter Shopnál több ezer típus kategóriákra bontott csoportjaiból válogathatunk. Ha további segítségre van szükséged, vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.