A jegyespárt a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged meccsén, a lelátón kapták lencsevégre, miközben együtt nézték szomorúan a kézimeccset. Az egykori tévés 200 ezres Louis Vuitton sapkában volt, miközben szerelme csapata kikapott a pályán. A fotót a cikkünk alján lehet elérni.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szomorkodásáról a Szabadpécs.hu oldal egyik olvasója készített fotót a mobiljával. A kép a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged meccsen készült. Mészáros Lőrinc kézilabda csapatát megverte Várkonyi Andrea szülővárosának, Szegednek a csapata.

A jegyespár feltűnően rosszkedvű a fotón, annak ellenére, hogy Várkonyi egy 200 ezer forintos Louis Vuitton sapkában feszít a szerelme, a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos mellett. Ez a francia luxusmárka a NER-lovagok és szerelmeik nagy kedvence, hiszen ennél drágább holmikat még Dubaiban is nehéz találni.

Várkonyi Andrea nemrég a TV2-ben gyűjtött a koronavírus-járványban árvaságra jutott gyerekeknek. A műsorban nem sok árva gyermeket mutattak, azonban Várkonyi az est nagyasszonyaként látványos ruhákban jelent meg, a showműsor tulajdonképpen az ő visszatéréséről szólt, sajnos nem az árván maradt gyermekekről, akiknek nagyjából annyit gyűjtöttek, amennyibe a műsor kerülhetett.

Várkonyi 200 ezres sapkájának az árából rengeteg nélkülöző kisgyereknek lehetne uzsonnát adni, de több kisnyugdíjas havi megélhetése is kijönne belőle.

Várkonyinak láthatóan jól megy. A cége a nyilvános adatok szerint dübörög és ez még csak a kezdet. Jövőre már biztosan sok milliárdos forgalomról, profitról és osztalékról szólnak majd a hírek, hiszen Várkonyi Andrea most már tehetséges üzletasszony, aki a saját lábán áll.

A jegyespár legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor megjelent egy fotó arról, hogy egy óriási páncélszekrényt daruval emelnek be a 12. kerületi luxusvillájuk második emeletére.

Várkonyi Andrea azt követően jött össze Orbán Viktor jó barátjával, Mészáros Lőrinccel, hogy műsorvezető lett Mészáros volt feleségének a tévéjénél. Alig, hogy megismerkedett új szerelmével, a felcsúti gázszerelővel, pár hónappal később Mészáros és felesége elváltak, Várkonyi pedig otthagyta a korábbi kis tévét, majd bejelentette ő fog összeházasodni Mészáros Lőrinccel.

A kézilabdameccsen elkapott fotón jól látszik, hogy Mészáros Lőrinc megpróbál megfelelni az új asszony kihívásainak és jelentősen lefogyott. Várkonyi Andrea szomorú arckifejezése pedig arról mesél, hogy önmagában a pénz nem elég a boldogsághoz.

Fotó: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea