Kegyetlen tréfa végzett a nagylóki férfival, akit a kocsma vendégei ittasan a székhez kötöztek. A pultosnak annyira tetszett a jelenet, hogy levideózta és szétküldte a felvételt a helyieknek. Zsolt négy gyermeket hagyott itt.

A férfi péntek este a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt. Három vendég kitalálta, hogy széket kötöz a hátára, a kezét, a lábát pedig szigetelőszalaggal csomózza össze. Ide kattintva tudod elérni a LikeNews.hu korábbi cikkét az esetről.

 A pultos közben levideózta az egész jelenetet, és a felvételeket elküldte az ismerőseinek. A fél falu szegény Zsolton röhögött. Amikor egy vendég rászólt, hogy engedjék el Zsoltit, azt felelte az egyik férfi, majd kioldozzák. Csakhogy megfeledkeztek róla, záróra után Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni. Hajnalban a 4 órás busz sofőrje ment oda hozzá. Ő riasztotta a mentőket és a rendőröket, de addigra annyira kihűlt, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A közmunkásként dolgozó Zsolt már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Török Ramóna vette őket magához. Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak.

„Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek.” – mondta a Blikknek Ramóna

A Blikk megtalálta a szerencsétlenül járt férfi édesapját, Göbölös Imrét. Ma is a fülében cseng fia utolsó mondata, hogy elmegy a boltba bevásárolni. Dehogy sejtette, hogy soha többé nem jön haza. A legfrissebb híreket itt érheted el.

„Másnap reggel a boltos szólt, hogy a fiam meghalt a kocsma teraszán, össze volt kötözve a keze, a lába, a hátára pedig egy széket csomóztak.  Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el –mondta a lapnak az idős ember.

A Blikk megkereste a kocsmát, a pult mögött ezúttal a tulajdonos állt. Ő nem akart nyilatkozni és nem kívánta kommentálni azt sem, hogy a kolléganője segítségnyújtás helyett miért fotózta le a férfit.

A rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek. A LikeNews.hu úgy tudja, az egyik férfi önkormányzati képviselő.

Kiemelt kép: nagyloki kocsma a helyszínelés idején – Forrás: police.hu