Egy otthoni riasztóközpont és biztonsági rendszer birtoklása számos előnnyel jár. Segít megőrizni családja biztonságát, és nyugalmas kikapcsolódást kínál. Lássunk néhány megfontolandó okot, amiért érdemes beruházni egy otthoni biztonsági rendszerre!

Az otthon lakóinak védelme és biztonsága

Ha otthona biztonsági rendszeréről van szó, az elsődleges hangsúly a családon van. A család az életünk legfontosabb része, és bármit megtennénk a biztonságuk érdekében. A riasztórendszer segít megvédeni őket a behatolóktól, működésbe lép, és riasztja a rendőrséget, amely azután időben reagál és kiérkezik a helyszínre.

Gondoskodjon családja és otthona védelméről a DEFLOC nagyszerű riasztóközpontjai segítségével!

Természetesen mindenki tudja, hogy a riasztórendszereket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a betöréseket, de tudta-e, hogy sokkal többtől védhetik meg családját, mint pusztán a behatolóktól? 

A legtöbb modern otthoni riasztórendszer képes érzékelni a környezeti veszélyeket is, beleértve a tüzet és a szén-monoxidot, és riasztást ad, hogy figyelmeztesse családját. A családja még az éjszaka közepén is hallhatja a riasztást, és biztonságosan evakuálhatja a házat. A riasztórendszerek úgy is beprogramozhatók, hogy azonnal kapcsolatba léphessenek a tűzoltósággal vagy más segélyszolgálattal a gyors reagálási idő biztosítása érdekében.

Csökkentheti a biztosítás összegét

Az otthoni riasztórendszerek használatával a család védelmén túl a biztosítási költségeken is pénzt takaríthat meg. Mivel a biztosítótársasága tudja, hogy otthona jól védett, csökkenthetik a fedezeti költségeket.

Egyes esetekben az otthoni riasztórendszer telepítése akár 20 százalékot is megtakaríthat a lakásbiztosításán! A megtakarítások nem korlátozódnak a lakástulajdonosokra, ugyanis a bérlők riasztórendszer felszerelésével is csökkenthetik bérlői biztosításukat. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a holmijait, a családját és a házát óvja, hanem egyúttal a biztosításán is pénzt takarít meg.

Kényelmes, távoli kezelhetőség

A távvezérelt megfigyelés lehetővé teszi, hogy a nap bármely órájában, bárhonnan figyelje otthonát. Megtekintheti a vezeték nélküli biztonsági kamerák élő hírfolyamát az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül. Még akkor is figyelmeztethet, amikor az emberek elhagyják otthonát, vagy belépnek. Ez pedig nagyszerű módja annak, hogy szemmel tartsa a gyerekeket, családtagokat, háziállatokat, akár nyaral, akár dolgozik.

Az otthoni biztonsági rendszerek remek befektetésnek számítanak. A megfelelő rendszerek biztonságban tarthatják értékeit, miközben pénzt takarítanak meg a folyamat során. Emellett nyugalmat adnak, és tudatják, hogy valaki mindig ott lesz vészhelyzetben. 

Védje meg családját, saját magát, és tegye könnyebbé az életét a DEFLOC nagyszerű biztonsági rendszereivel otthonában!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.