Váratlanul, egyszerre több helyen csaptak le a rendőrök a drogkereskedőkre az agglomerációban. Az egyik rajtaütéskor egy többszáz darabos extasycsomagot átdobtak a szomszéd telkére az elkövetők, azt hitték a zsaruk nem találják meg.

Összehangolt razzia

Nagy razzia volt három Dél-pesti agglomerációs településen, Halásztelken, Dunaharasztiban és Szigethalmon, ahol összesen három dílert kaptak el.

A rendőrök látókörébe kerültek

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak látókörébe került pár hónapja három Pest megyei férfi. A rendőrségi közleménynek ez a mondta nagyjából azt jelenti, hogy fölest kaptak a rendőrök és figyelni kezdték a drogkereskedőket.

Rendszeresen árultak drogot

A nyomozás adatai szerint a trió rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók többlépcsős akciót szerveztek a három díler, valamint vásárlóik elfogására.

Átdobták a szomszédba az extasyt

Az egyik rajtaütéskor az ott tartózkodók, hogy a bizonyítékot eltüntessék a lakásból egy többszáz darabos extasycsomagot átdobtak a szomszéd telkére. A nyomozók onnan foglalták le.

Értékesítés közben is lecsaptak

Egy másik akció alkalmával a rendőrök éppen akkor fogták el a drogkereskedőket, mikor az üzletet bonyolították és éppen eladták a kábítószert a fogyasztóknak.

Házkutatások

A több helyszínen, több időben történt kutatások alkalmával a rendőrök az 57 éves dunaharaszti P. Imrénél, a 30 éves halásztelki F. Józsefnél, valamint a 34 éves T. Tamásnál mintegy 300 gramm kábítószergyanús anyagot, közel ezer darab extasytablettát, 13 darab 50 milliliteres üvegben lévő Ketamint és 36 gramm marihuánát foglaltak le.

500 ezer forint

Ezen kívül találtak még kábítószerrel szennyezett tárgyakat és csomagolóanyagokat, illetve közel félmillió forintot, amiket szintén lefoglaltak.     

Őrizetbe vették a dílereket

A zsaruk bűnügyi őrizetbe vették P. Imrét és F. Józsefet, akiknek azóta az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását. T. Tamás szabadlábon védekezik. Az ügynek rajtuk kívül további hét gyanúsítottja van – írja a Kékvillogó.

Kiemelt kép forrása: police.hu