Pontosan tudja, hogy az élete már sosem lesz olyan, mint régen, mégis úgy érzi a feleségét tragikus körülmények között elvesztő Bronz Gábor, hogy a gyász legnehezebb szakaszán már túl van.

Szétszakadt család

Mint ismert a kétgyermekes édesapa a nyáron vált váratlanul özveggyé, amikor is egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről leugrott és éppen az utcára kilépő feleségére zuhant.

Esélye sem volt a túlélésre

Erzsébetnek gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre, olyan erővel csapódott rá a halálba ugró férfi.

Kezei között halt meg a felesége

Gábor néhány pillanattal a történések után ért a tragédia helyszínére, felesége a kezei között hunyt el. Kisfiuk, a három és fél éves Márton közvetlen közelről nézte végig, ami az édesanyjával történt, akkor féléves kishúga, Boglárka pedig a babakocsiban volt. Centiken múlt, hogy a két picinek semmi baja nem lett.

FRISS!

Brutális támadás: részeg fiatalok vertek össze egy idős férfit Győrben – videó

Bármilyen nehéz is, de az élet megy tovább

– Bármilyen furcsán is hangzik, de tudomásul kellett, hogy vegyem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztikus szerkezet, a legnagyobb fájdalomból is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyulni. Ma már nem tölti ki minden pillanatomat a gyász, miközben pontosan tudom, hogy soha semmi nem lesz már olyan szép és tökéletes, mint Erzsébettel volt. Ma már nem tartom közhelynek, hogy az idő begyógyítja a sebeket. 

Pszichológushoz járnak

– Természetesen a kisfiam és én is rendszeresen járunk pszichológushoz, a szakember rengeteget segít mindkettőnknek. Most már azt is ki merem mondani, hogy egyszer még lesz új párom, ami nekem legalább annyira jót tesz majd, mint a gyerekeknek. Azzal is számolok, hogy valószínűleg olyan hatalmas érzéseket nem fogok már senkivel megélni, mint Erzsébettel, de ennek a felismerése nem zárja ki, hogy párkapcsolatom legyen – avatta be érzéseibe a Blikk olvasóit teljes őszinteséggel Bronz Gábor.

A gyászfolyamat

Az édesapa azt is elmondta, hogy a régiek bizonyosan tudtak valamit, ugyanis ő maga is úgy gondolja, hogy a gyászfolyamat legalább egy évig tart. Addig is minden szabad idejét a két gyermekével tölti, akik csak úgy, mint ő, mostanra már egyre jobban vannak.

Már a gyerekek is jobban vannak

– Márton nagyon szereti az óvodát, és – a legnagyobb boldogságomra – egyre többet mosolyog. Nagyon féltettem őt, mert rettentően anyás volt, de fantasztikus bölcsességgel viseli a helyzetet. 

Mindig ápolni fogják Erzsébet emlékét

– Erősen hiszem, hogy egyszer még teljes családban élhet majd, hiszen az lenne neki a legjobb. Persze, az édesanyja emlékét mindig ápolni fogjuk – mondta az édesapa.

Kiemelt kép: Illusztráció