Néhány hónappal ezelőtt a LifeTV Bréking című adásában vendégeskedett Kovács Áron, ahol el is mondta, hogy szerinte, hogyan működhet jól egy párkapcsolat. Kérdéses, hogy vajon az interjúkor Áron és felesége, már külön utakon jártak-e.

25 év után válnak

A LikeNews is beszámolt róla, hogy 25 együtt töltött év után elválik feleségétől a népszerű magyar műsorvezető és rádiós, Kovács Áron, a pár már hónapok óta nem él együtt, már a papírokat is beadták a bíróságra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden elsöprő szerelem volt

Pedig Áronék szerelme minden elsöprő volt: a páros 25 évvel ezelőtt ismerkedett meg, majd kilenc évvel később álltak oltár elé. Azt sosem tagadták, hogy alapvetően mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Két gyermekük született

Áronéknak két gyermekük született, a most 14 évese Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében rendezzék a válást.

Többször becsapta a feleségét

A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy a feleségét már többször is becsapta. „Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat” – árulta el Áron, amikor néhány évvel ezelőtt már veszélybe kerül a házasságuk.

Más nőket is megkívánt

Áron évekkel ezelőtt beszélt arról is, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, s nem tagadta, hogy ez hatalmas feszültségeket okoz a házasságukban, ám eddig ezeket sikerült mindig rendbe tenniük, mert úgy érezték összetartoznak.

A nő feladata megtartani a férfit

A rádiós néhány hónapja a LifeTV-n kifejtette, hogy úgy gondolja a nőnek kell megtartania a férfit. „A férfit meg kell tartanotok! Ez a női program, ezt tudnotok kell! Ez a nő dolga! Abszolút evolúciós dolog. Nekünk a mesgye, a kaland, az van belénk programozva, mentünk, vadásztunk” – mondta akkor Áron.

Két csoportra osztotta a nőket

Áron közben két csoportra osztotta a nőket: modern és klasszikus elosztás alapján. Hozzátette, hogy egy modern nő gondolkodhat úgy, hogy nem az ő feladata megtartani a férfit – írja a Bors.

Az emancipált nő

„Az emancipált nő, aki megáll a saját lábán és bármikor ki tud menni ő is a mesgyére egy dárdával mamutot elejteni, megengedheti magának azt a luxust, hogy azt mondja, nem, nem érdekel a másik fél, nem az én dolgom megtartani. Annak a nőnek, aki a klasszikus értelemben vett nő, több a veszítenivalója” – fejtegette akkor a tévés, aki szerint a nők már nem használják a praktikáikat.

A videót itt tekinthetik meg

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Áron, Viasat 3