25 együtt töltött év után elválik feleségétől a népszerű magyar műsorvezető, Kovács Áron, a pár már hónapok óta nem él együtt, már a papírokat is beadták a bíróságra.

Sok hullámvölgyük volt

A párosnak ez alatt a negyed évszázad alatt számos hullámvölgyük volt s hiába próbálták rendbe tenni a házasságukat az végül nem sikerült. A Blikk úgy tudja, hogy a pár már hónapok óta nem él együtt és a szükséges papírokat is beadták már a bíróságra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden elsöprő szerelem volt

Pedig Áronék szerelme minden elsöprő volt: a páros 25 évvel ezelőtt ismerkedett meg, majd kilenc évvel később álltak oltár elé. Azt sosem tagadták, hogy alapvetően mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Két gyermekük született

Áronéknak két gyermekük született, a most 14 évese Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében rendezzék a válást.

Többször becsapta a feleségét

A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy a feleségét már többször is becsapta. „Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat” – árulta el Áron, amikor néhány évvel ezelőtt már veszélybe kerül a házasságuk.

Más nőket is megkívánt

Áron évekkel ezelőtt beszélt arról is, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, s nem tagadta, hogy ez hatalmas feszültségeket okoz a házasságukban, ám eddig ezeket sikerült mindig rendbe tenniük, mert úgy érezték összetartoznak.

Mindig voltak boldog részek

„Minden ilyen mélypont után jöttek dicsőségek és boldog részek. A szerelem 2-3 évig nagyszerű, aztán vagy elfogadjuk, hogy jön a melós időszak, vagy lehet keresni a másikat. De az is csak újabb 2-3 évig tart majd. És hangsúlyozom, nem a gyerek az összetartó erő, hanem a hit, hogy mi ketten egy pár vagyunk” – mondta korábban Storynak Kovács Áron, felesége pedig a Fashiondaysnek beszélt arról, mit szeret a legjobban a rádiósban.

Ezt szerette Gabriella a legjobban Áronban

„Az ölelését. Szó szerint. Végtelen érzés. Ezenkívül az optimizmusát. Soha nem esik pánikba, velem ellentétben. Csupa szív, lehet rá számítani. Nagyon segítőkész. Persze, nem a házimunkát tekintve… Egyáltalán nem szeretem a szétszórtságát meg a rendetlenségét, de hát ez a kreatív művészemberek sajátja. Szóval együtt jár a sok jóval. Valahogy túlélem” – mondta Gabriella, viszont úgy tűnik az újabb hullámvölgyet már nem élte túl a házasságuk.

A Blikk megkereste a rádióst

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót” – mondta a lap megkeresésére Kovács Áron

Rengeteg a válás az utóbbi időben

Az elmúlt időszakban rengetegen jelentették be, hogy elválnak. Mint a LikeNews is megírta nem egészen öt év házasság után válik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla néhány nappal ezelőtt, hogy férjével ezentúl külön utakon folytatják. A LikeNews Szabó Zsófi válásával kapcsolatos híreit itt találod!

Mádai Vivien is válik

Szintén itt a LikeNews hírportálon számoltunk be róla, hogy elválik Mádai Vivien és a férje. „Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben” – nyilatkozta Mádai Vivien néhány nappal ezelőtt a tenyek.hu-nak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Áron, Viasat3