A zebrán gázolt el egy édesanyát egy autós Kecelen.

A zebrán keltek át

Az anyuka babakocsiban tolta legkisebb gyermekét, illetve vele voltak 5 és 9 éves gyermekei is, akikkel éppen a zebrán szeretett volna átkelni, amikor is egy Volkswagen típusú kisbusz elgázolta őket – számolt be róla a  Délmagyar.

FRISS!

Súlyosabb büntetést kér az ügyészség M. Richádra – Itt vannak a részletek!

Későn vette észre a sofőr a gyalogosokat

A sofőr későn észlelte a neki balról érkező családot, vészfékezett és próbálta kikerülni a gyalogosokat, de ennek ellenére elütötte őket. Az anya, amikor látta, hogy csúszik feléjük az autó, a babakocsit átlökte az úton, így a benne lévő picinek nem esett baja.

8-10 méter repültek a gyerekek

A Délmagyar úgy tudja, hogy az anyuka és a másik két kisgyermek 8-10 métert repültek a baleset következtében. Megsérültek és kórházba szállították őket.

EZT IS OLVASD EL!

Brutális módon végzett az áldozatával: tagadja az oroszlányi nő meggyilkolását a gyanúsított férfi

Elismerte, hogy hibázott

A kisbuszbt vezető férfi elismerte, hogy hibázott. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Nem először történik ilyen

Januárban egy nőt és három gyermeket ütött el egy férfi Nagykanizsán, erről akkor a LikeNews hírportál is beszámolt. Az autó hiába fékezett az utolsó pillanatban mégis elütötte a nőt és a három gyereket. A baleset következtében a nő és a három gyerek nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Ellökte magától a gyereket a nő, hogy inkább őt üssék el 

A gondjára bízott gyereket mentette és súlyosan megsérült az az asszony, aki gyalogátkelőhelyen átkelve észlelte, hogy az érkező Mercedes nem fog megállni, ez az eset még tavaly októberben történt.

Kiemelt kép: Illusztráció