Volt idő, amikor a még kézzel készített bútorokat csak a tehetősebb polgárok engedhették meg maguknak, és ebben az időben még minden célra volt egy külön bútordarab. Később, az ipari termelés megjelenésével egyre többen engedhették meg maguknak, hogy új bútorokkal rendezzék be otthonukat, és így megjelentek e tárgyak a kisebb méretű otthonokban is.

Ezzel párhuzamosan már tarthatatlan lett az a korábban kialakult helyzet, hogy minden célra külön bútor kerüljön beszerzésre, és így megkezdődött a többcélú termékek kialakulása is. Ilyen bútorokra lehet példa a komóddal egybeépített íróasztal vagy éppen az ágyneműtartóval kombinált ágy is.

Óriási választék, rengeteg előny

A Nonstop Bútor webáruház franciaágy kínálatának minden darabja rendelkezik ágyneműtartóval, és a választék könnyebb áttekinthetősége érdekében az ágyak különböző kategóriákba csoportosítva jelennek meg. A Millenium, a Normál, a Modern és a Prémium kategóriás termékek neve egyben utal a jellegzetességekre is, azonban a szinte személyre szabottan egyedi gyártás nagy fokú önállóságot ad a vásárlónak is a termék kialakításával kapcsolatban.

A Nonstop Bútor esetében a tervezés, a gyártás, a forgalmazás és a szállítás is egy kézben van, így lehetőség van az ágy méretének, valamint a szövetek, kárpitok színének, kialakításának egyéni meghatározására is.

Amikor nemcsak alvásra szolgál az ágy, hanem tárolóeszköz is egyben

Ez utóbbi egy olyan találmány, amely nagyon kézenfekvőnek tűnik, mégis sokáig ismeretlen fogalom volt. Egy nagyobb méretű franciaágy, amely nem tartalmaz ágyneműtartót, ma már szinte hivalkodó nagyvonalúságnak tűnik, és valóban érdemes is kihasználni a fekvőfelület és a padló közötti részt az alváshoz szükséges tartozékok, párnák, ágyneműk, takarók tárolására.

Azzal, hogy megspórolunk otthon egy ágyneműtartó szekrényt, egyúttal helyet és pénzt is megtakarítunk, ezek pedig olyan előnyök, amelyeket érdemes is kiaknázni. A franciaágyak ágyneműtartójához hozzá lehet férni a hosszú vagy a rövid oldal irányából történő felnyitással, vagy fiókszerűen kihúzható megoldással is találkozhatunk.

Az ágyneműtartók lehetnek egylégterűek vagy felosztottak, és ma már a legtöbb franciaágy szellőzőnyílással is ellátott.

Személyre szabhatóság

A szivacsok, alvófelületek, matracok is kívánság szerint változhatnak, és található normál szivacsos, komfort rugós vagy gerincvédő zónákkal kialakított, erősített ortopéd rugós kivitel is. A vásárló erősített vázszerkezettel is kérheti bútorát, és a piacon rendkívül kedvezőnek számító 5 éves garanciával is számolhat.

A garanciális problémák száma szinte nullára csökkenthető, ha a vevő a cég általi házhoz szállítást és a szakszerű összeszerelést is kéri. Ezek a bútorok nem lapra szerelten kerülnek értékesítésre, de a helyszíni összeállításuk szakértelmet igényel. Így, ha a forgalmazó cég szereli össze, elkerülhetők a későbbi hibák előfordulása is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.