Első látogatásra készülsz a kisbabához és szüleihez? Biztos alig várod már, hogy megpillantsd az édes kisbabát. De biztos azon tanakodsz, hogy mit is vigyél ajándékba. Mindenképpen hasznos ajándékot, mert a játékoknak ilyenkor még nemigen veszi hasznát az újszülött. A ruhaméretet is nehéz eltalálni, hogy ne legyen kicsi, illetve az sem igazán szerencsés, ha majd elteszik későbbre, úgyis belenő majd.

 Amivel örömet okozhatsz

Ha nem adott ötletet az anyuka, hogy minek is örülne igazán, akkor biztos lehetsz benne, hogy ha jó minőségű textilpelenka-csomagot, cumit, cumisüveget, babaápoló kefeszettet vagy fa és szilikon rágókát viszel, akkor örömmel fogja fogadni.

A babatextilek között is érdemes válogatni, mert egy pihe-puha kötött babatakaró vagy kapucnis törölköző is remek választás. A Peekabooshop.hu babáknak készült termékei között csodálatos takarókat, párnákat, babaágynemű szetteket találsz. Ha nem vagy biztos a babaszoba színvilágában, akkor mindenképp egyszínű textilt válassz a mintás helyett. Az újszülötteknek még érzékeny a bőre, ezért különösen fontos, hogy a bőrükkel közvetlenül érintkező textilek antiallergén, bőrbarát anyagból készüljenek. A pólya vagy a babahálózsák is kedves és hasznos ajándék lehet.

A kiságyba való csodás kiegészítőt is vihetsz ajándéknak, aminek biztos nagyon fog örülni az anyuka, mégpedig rácsvédőt. Számos változatban és színben kapható, de egy lágy pasztellszínű fonott darabbal biztos nem lősz mellé.

Ha kimondottan a kisbabának keresel ajándékot

Az ágynemű, rácsvédő és egyéb babatextilek nagyon hasznosak, de elsősorban az anyuka örül majd nekik igazán. Ha azonban olyan ajándékot szeretnél vinni, ami a kisbaba számára érdekes, vagyis meg tudja fogni, nézegetni, játszani vele, akkor egy zenélő kiságyforgó, felhúzható zenélő plüss, csörgő, szundikendő vagy babakocsi csörgőlánc lehet a jó döntés.

A babatornáztató, érzékszerv- és készségfejlesztő játékok, fajátékok, plüssök, habszivacs játszótér, labdamedence mind a baba örömét szolgálják.

Szerencsére óriási a választék és a kínálat, ezért inkább azért lesz nehéz eldönteni, hogy mi az, amit ne vegyél meg.

Milyen kiegészítőket vihetsz még ajándékba?

Valószínű, hogy a szülők már beszerezték még a baba születése előtt az alapfelszerelést, vagyis a kiságyat, babakocsit, babafészket. Ezekből elegendő egy-egy darab, illetve szerencsésebb is a szülőkre bízni a kiválasztását.

Azonban a kiságy funkcionális tartozéka a baldachin. Ez az elegáns elem kellemes árnyékot ad és megakadályozza, hogy a napsugarak felébresszék a picit. Meglepheted az újdonsült szülőket vele, valamint egy takaró- és párnaszettel is. A babakocsiba való kiegészítőkkel is örömet okozhatsz. A babakocsibetétek standard kialakításúak, így tökéletesen illenek bármilyen modellbe. Pillangópárnával és övvédővel teljes kényelemben érezheti majd magát a baba.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.