Site icon LikeNews

Akkora kormány fricskát dobott le Mihalik Enikő a terhességéről szóló videójában, hogy nem térünk magunkhoz

Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt első gyermekét várja a világhírű modell, Mihalik Enikő. Ráadásul férjhez is ment, ha pedig mindez nem volna elég az esküvőjet nem más celebrálta, mint Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely.

Bombaként robbant a hír

A hír tegnap robbant bombaként, miszerint Mihalik Enikő babát vár, mindezt pedig csak tetézte a házasság híre és az, hogy mindehhez valamiféle módon köze van Karácsony Gergelynek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Karácsony Gergely is gratulált nekik

Később a főpolgármester közösségi oldalán gratulált az ifjú párnak, posztjában pedig azt írta “Éljen az ifjú pár! Megtiszteltetés volt néhány hete részt venni Enikő és Dávid barátom, munkatársam esküvőjén. Bár nem én adtam össze őket hivatalosan – hiszen azt csak anyakönyvvezető teheti -, megtiszteltek azzal, hogy én mondhattam a köszöntőt. A személyes része maradjon a mi közös titkunk, de a lényege úgyis ez: legyenek nagyon boldogok, vigyázzanak egymásra és a születendő gyermekükre, szeressék egymást az idők végezetéig.” 

Mutatjuk a posztot is!

Ezért választották Karácsony Gergelyt

Enikő pedig a ma reggeli Blikkek nyilatkozott az esküvő részleteiről, azt is elmondta, hogy miért éppen a főpolgármester celebrálta az eseményt. “„A párom vele dolgozik, jóban is vannak. Tudomásunkra jutott, hogy vezetett már esküvőt, és akkor döntöttük el, hogy szeretnénk, ha ott lenne a nagy napon” IDE KAPCSOLÓDIK: “Éljen az ifjú pár” – Megható sorokkal üzent Karácsony Gergely Mihalik Enikőéknek – fotó

Nagyon szép beszédet mondott

„Nagyon szép, megható beszédet mondott, de közben vicces és kedves is volt, nagyon jókat mondott rólunk. Spontán módon, de nagyon jól beszélt, ez örök emlék marad” – árulta el a lapnak Enikő, aki azt is elárulta, hogy ki voltak jelen a szűk körű esküvőn. NE HAGYD KI! “Ez örök emlék marad” – Mihalik Enikő elárulta, ezért celebrált a főpolgármester az esküvőjükön

Decemberben kérték meg a kezét

„Dávid még decemberben kérte meg a kezemet, de az esküvő időpontja kérdéses volt. Sürgetett minket az idő, így ez egy technikai, praktikus döntés volt, mivel szeretnénk, hogy Amerikában szülessen meg a kislányunk. Mivel nekem csak vízumom van, amellyel nem biztos, hogy kiengednének, Dávidnak viszont zöldkártyája, így előrehoztuk a dátumot. Csak a szüleink és a két tanúnk volt ott, a párom unokatestvére és a nővérem” – árulta el a bulvárlapnak.

A várandóssága elején nem volt jól

Enikő pedig most a YouTube csatornáján tett közzé egy vicces hangvételű videót, ahol többek között azt mondja: „A szüleimből most már hivatalosan is öregembereket csinálok” Továbbá beszél arról, hogy a várandóssága elején nagyon nem volt jól, kb. délután 6-kor mindig lefeküdt és reggel 7-ig aludt, valójában az első napokban nem volt kedve semmihez, gyakorlatilag használhatatlan volt.

December 25-én kérték meg a kezét

Aztán szerencsére, ahogy teltek múltak a hetek sokkal jobban lett és végre el tudta kezdeni élvezni, hogy terhes. Aztán a párja december 25-én „egy térdre borult a tatai tó mellett a sárban és megkérte a kezem” Enikő elmondta, gondolta, hogy ez egyszer csak meg fog történni, de nem gondolta, hogy ilyen hamar.

A párja ezt már tervezte egy ideje

A párja azonban ezt már tervezte és már tűkön ült, emiatt pedig már nem bírt tovább várni. A lánykérést követően hazamentek és bejelentették a családnak, kvázi becsomagolt ajándék helyett ez volt a meglepetés. EZ IS ÉRDEKELHET: Újra tanul a magyar modell: erre szánta rá magát Mihalik Enikő

A videó itt nézhető vissza:

Amerikában fog szülni

Enikő arról is beszélt a felvételen, hogy elkezdtek felkészülni a baba érkezésére. Ami fontos, hogy a páros New Yorkban tervezi az életét, Enikő ottani lakását elkezdték például kifesteni. Enikő elmondta, hogy Amerikában fog szülni. Azért döntöttek így, mert ezzel megadják a gyermeküknek az a lehetőséget, hogy két útlevéllel és két állampolgársággal rendelkezzen. A modell elmondta, hogy májusban fognak visszaköltözni New Yorkba. Enikő a videóban azt is elmondta, hogy kislánya lesz.

Kormányfricska és az új név

A modell arról is beszélt, hogy már a baba neve is körvonalazódik, ám ezt még nem árulta el. A videó vége felé pedig azért egy jókora kormány fricskát is sikerült elsütnie, ugyanis közölte, hogy ők Dáviddal jól csinálták, hiszen náluk „az anya nő, az apa férfi” úgyhogy ebbe nem lehet belekötni. A videó legvégén pedig azt is elmondta, hogy felvette a férje nevét, így most már hivatalosan is Korányi-Mihalik Enikő Évának hívják.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mihalik Enikő – Forrás: YouTube

Exit mobile version