Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírpotál is beszámolt férjhez ment és első gyermekét várja a világhírű modell, Mihalik Enikő.

Tavaly ismerkedtek meg

Mint megírtuk Enikő és kedvese, Korányi Dávid tavaly februárban ismerkedett meg egy partin New York-ban, ám nem sokkal később berobbant a koronavírus-járvány és a páros úgy döntött, hogy fejest ugranak a kapcsolatukba és együtt töltik a karanténidőszakot, ám utána már nem látták értelmét, hogy szétköltözzenek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten is béreltek lakást

A pár tavaly együtt utazott haza az Egyesült Államokból és egy ideig a magyar fővárosban is közös albérletet béreltek. EZ IS ÉRDEKELHET! Magánéletéről vallott a világhírű magyar modell: Budapesten telepedtek le a párjával

Ki is az a Korányi Dávid?

Enikő férje nem más, mint  Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek a városdiplomáciai főtanácsadója. A modell elmondása szerint a párjával való találkozás felüdülés volt számára, ugyanis eddig csak divatszakmákban dolgozókkal hozta össze az élet, de Dávid egy teljesen más karakter. IDE KAPCSOLÓDIK:
Gólyahír: megházasodott és gyermeket vár Mihalik Enikő – nem fogja elhinni, hogy ki adta össze a házaspárt

Nem lepődött meg, hogy várandós

Habár Enikőék nem kifejezettek tervezték a gyermeket, de nem is lepődtek meg rajta és, amikor a kezében volt a pozitív terhességi teszt, akkor egyszerre örült és izgult is, de párja rögtön megnyugtatta, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Enikő kislányt hord a szíve alatt – írja a Nők lapja cikkje alapján a Blikk.

Itt fog szülni

A modell és párja eldöntötték, hogy gyermekük New York-ban fog megszületni és az elkövetkezendő három évet biztosan ott töltik majd, később pedig úgy tervezik, hogy ingázni fognak az USA és Magyarország között.

Ő adta össze őket

Enikő azt is elárulta, hogy a megismerkedésük után 11 hónappal tette fel neki a nagy kérdést Dávid, és már az esküvőn is túl vannak, ám igen szűkkörű volt a járványhelyzetre való tekintettel. A modellt és párját Karácsony Gergely adta össze, amire Enikő nagyon büszke, hogy Budapest főpolgármestere előtt mondták ki a boldogító igent.

Karácsony Gergely most üzent is nekik

“Éljen az ifjú pár! Megtiszteltetés volt néhány hete részt venni Enikő és Dávid barátom, munkatársam esküvőjén. Bár nem én adtam össze őket hivatalosan – hiszen azt csak anyakönyvvezető teheti -, megtiszteltek azzal, hogy én mondhattam a köszöntőt. A személyes része maradjon a mi közös titkunk, de a lényege úgyis ez: legyenek nagyon boldogok, vigyázzanak egymásra és a születendő gyermekükre, szeressék egymást az idők végezetéig.” – írta posztjában a főpolgármester.

Ezért választották Karácsony Gergelyt

Mihalik Enikő most a Blikknek mondta el, hogy miért is a főpolgármesterre esett a választásuk. „„A párom vele dolgozik, jóban is vannak. Tudomásunkra jutott, hogy vezetett már esküvőt, és akkor döntöttük el, hogy szeretnénk, ha ott lenne a nagy napon” IDE KAPCSOLÓDIK: “Éljen az ifjú pár” – Megható sorokkal üzent Karácsony Gergely Mihalik Enikőéknek – fotó

Nagyon szép beszédet mondott

„Nagyon szép, megható beszédet mondott, de közben vicces és kedves is volt, nagyon jókat mondott rólunk. Spontán módon, de nagyon jól beszélt, ez örök emlék marad” – árulta el a lapnak Enikő, aki azt is elárulta, hogy ki voltak jelen a szűk körű esküvőn.

Decemberben kérték meg a kezét

„Dávid még decemberben kérte meg a kezemet, de az esküvő időpontja kérdéses volt. Sürgetett minket az idő, így ez egy technikai, praktikus döntés volt, mivel szeretnénk, hogy Amerikában szülessen meg a kislányunk. Mivel nekem csak vízumom van, amellyel nem biztos, hogy kiengednének, Dávidnak viszont zöldkártyája, így előrehoztuk a dátumot. Csak a szüleink és a két tanúnk volt ott, a párom unokatestvére és a nővérem” – árulta el a bulvárlapnak.

Kiemelt kép: Mihalik Enikő – Forrás: Youtube