Úszik a boldogságban Mihalik Enikő! A világhírű magyar modell első közös gyermekét várja párjával, Dáviddal, ám ez még nem minden, ugyanis a páros teljesen titokban a boldogító igent is kimondta egymásnak.

Tavaly ismerkedtek meg

Enikő és kedvese, Korányi Dávid tavaly februárban ismerkedett meg egy partin New York-ban, ám nem sokkal később berobbant a koronavírus-járvány és a páros úgy döntött, hogy fejest ugranak a kapcsolatukba és együtt töltik a karanténidőszakot, ám utána már nem látták értelmét, hogy szétköltözzenek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten is béreltek lakást

A pár tavaly együtt utazott haza az Egyesült Államokból és egy ideig a magyar fővárosban is közös albérletet béreltek. EZ IS ÉRDEKELHET! Magánéletéről vallott a világhírű magyar modell: Budapesten telepedtek le a párjával

Ki is az a Korányi Dávid?

Enikő férje nem más, mint  Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek a városdiplomáciai főtanácsadója. A modell elmondása szerint a párjával való találkozás felüdülés volt számára, ugyanis eddig csak divatszakmákban dolgozókkal hozta össze az élet, de Dávid egy teljesen más karakter.

Nem lepődött meg, hogy várandós

Habár Enikőék nem kifejezettek tervezték a gyermeket, de nem is lepődtek meg rajta és, amikor a kezében volt a pozitív terhességi teszt, akkor egyszerre örült és izgult is, de párja rögtön megnyugtatta, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Enikő kislányt hord a szíve alatt – írja a Nők lapja cikkje alapján a Blikk.

Itt fog szülni

A modell és párja eldöntötték, hogy gyermekük New York-ban fog megszületni és az elkövetkezendő három évet biztosan ott töltik majd, később pedig úgy tervezik, hogy ingázni fognak az USA és Magyarország között.

Ő adta össze őket

Enikő azt is elárulta, hogy a megismerkedésük után 11 hónappal tette fel neki a nagy kérdést Dávid, és már az esküvőn is túl vannak, ám igen szűkkörű volt a járványhelyzetre való tekintettel. A modellt és párját Karácsony Gergely adta össze, amire Enikő nagyon büszke, hogy Budapest főpolgármestere előtt mondták ki a boldogító igent.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Néhány napja arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár, legutóbb pedig Cseke Eszter és S. Takács András közölték a jó hírt: jön a második csemetéjük.

Bereczki Zoli is ismét apa lesz

Első közös gyermekét várja Bereczki Zoltán és Bata Éva. A színésznő úgy tűnik már túl is van a várandósságának első szakaszán, a picit az év második felére várják.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Magna Cum Laude gitárosa és párja is szülői örömök elé néznek

Kiderült, hogy a Magna Cum Laude gitárosa, Szabó Tibi hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis párjával első gyermeküket várják. A zenész alig várja, hogy édesapa legyen. “Óriási boldogság közeleg, hiszen márciusban végre apuka lehetek. Elmondhatatlanul jó érzés. Nagyon várjuk kisfiunk érkezését. Biztos vagyok benne, hogy a jelenléte sok mindent megváltoztat majd, és új fejezetet nyit a mindennapjainkban”. KAPCSOLÓDÓ! Újabb gólyahír: 51 évesen apai örömök elé néz a népszerű magyar zenekar gitárosa

Kiemelt kép: Mihalik Enikő – Forrás: Youtube-videó