Sminkvásárlásnál már bizonyára láttál a hagyományos alapozók mellett színezett hidratálókat, és az utóbbi években nagy népszerűségre szert tett BB krémeket, esetleg használod is ezeket a tökéletes megjelenésed érdekében. 

Mennyiben mások a BB krémek, mint az alapozók vagy a hagyományos arckrémek? Hogyan viheted fel a tökéletes kinézet érdekében? Miben más, mint egy alapozó? Mivel a BB krém elnevezés inkább csak sejtelmes, de nem árul el ezekről sokat, bemutatjuk a legfőbb jellemzőket!

Kis BB alapozó

A BB jelentése „blemish balm” vagy „beauty balm”, de többre képes, mint a szokásos színezett arckrémek. A BB krémek többcélú termékek, kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy 3 az 1-ben alapozóként működjenek. Az Alveolashop.hu alapozó kínálatában biztosan megtalálod az igényeid és bőrtípusod szerinti tökéletes megoldást. 

A BB krém is a koreai szépségápolásból indult, ugyanis a hagyományos alapozók túl nehezek és vastag réteget alkottak a koreai nők szépségápolási preferenciáinak. Bár a BB krém könnyebb, mint a szokásos krémes alapozó, de még mindig közepes vagy teljes fedést biztosít.

Selymesebb textúrája lehetővé teszi, hogy alapozóként is funkcionáljon, mivel kiegyenlíti a bőrtónust a hibátlan sminkelés érdekében. Gyakran tartalmaz hidratáló összetevőket, ami egy álom lehet azok számára, akik a napi szépség- és bőrápolási rutinjuk lépcsőinek csökkentésére törekszenek. 

Milyen előnyökkel rendelkeznek a BB krémek?

A BB krémek építhető, közepes vagy teljes fedést biztosító diszkrét alapozóként, továbbá ápolókrémként is funkcionálnak, elfedik a ráncokat, hegeket, egységes bőrszínt és ragyogást biztosítanak a bőrödnek. 

A hagyományos alapozókkal összehasonlítva nem terhelik túl a bőrt, intelligens pigmentjeik révén hatékonyan fednek, fényvédő faktort tartalmaznak. Több árnyalatban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a bőrtónusának megfelelő változatot. 

Kiknek és mire ajánlhatóak a BB krémek?

Nem azért ajánljuk a BB krémet, hogy helyettesítsd a bőrápolást, hanem azért, hogy többfeladatos képességeivel lerövidíthethesd a szépségápolási rutinodat. Javasoljuk, hogy kövess egy napi, reggeli és esti bőrápolási rutint, hogy az arcbőröd egészséges és ragyogó maradjon!

Amit tudnod kell, hogy a bőröd folyamatosan magába szív mindent, amihez hozzáér. Ez magába foglalja a napfényt, a környezetszennyezést és igen – még a bőrápoló és a sminket is, amit a bőrödre kensz. 

A természetes, bőrbarát formulájú BB krémek legnagyobb előnye, hogy a hagyományos kozmetikumokban található vegyszerek nélkül élvezheted a sima fedést. Hidratál, miközben sima fedést is biztosít.

A BB krémek könnyű textúrája és szabályozható fedése tökéletessé teszi a többcélú krémeket a smink nélküli megjelenéshez vagy bármilyen tartós smink alapjához. Ha kevés az időd, gyorsan, minimális időráfordítással, de mégis frissnek és késznek tűnhetsz, ha BB krémet használsz.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.