A LifeTV Bréking! című műsorában kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról Ganxsta Zolee, hogy bizony neki is vannak alkoholproblémái, ám szerinte ez az ő szakmájukban teljesen normális és, aki nem vallja be, hogy neki is vannak gondjai az itallal az hazudik.

Kiss Tibiről esett szó

Demcsák Zsuzsa Kiss Tibit, a Quimby énekesét hozta fel példaként, akiről nemrégiben kiderült, hogy alkoholproblémái miatt jelenleg egy rehabilitációs intézményben van. A zenész 15 évvel ezelőtt már megküzdött a függőségével. A zenekarnál már az is felmerült opcióként, hogy bejezik a közös zenélést.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

KAPCSOLÓDÓ!

Megszólalt a Quimby billentyűse: ilyen állapotban van most az alkoholproblémái miatt visszavonult Kiss Tibi

Erre reflektált Ganxsta

A rocker Tibi történetére reflektálva mondta el, hogy ő is küzd alkoholproblémákkal, valamint szerinte ebben a szakmában szinte mindenki, aki pedig nem vállalja az hazudik – írja a Blikk.

Nem akar leszokni

Ganxsta a mondandójához hozzátette, hogy nem szerepel a tervei között, hogy leszokjon az alkoholról, valamint nem is célja, hogy jó példát mutasson másoknak. Véleménye szerint, aki rockzenész és jó abban, amit csinál az valamilyen szinten küzd az alkoloholproblémával.

Ő is koronavírusos volt

A rockzenész tavaly ősszel esett át a koronavírus-fertőzésen. A zenész korábban a Blikknek elmondta, hogy könnyen átvészelte a betegséget szerencsére, egy kis fejfájása volt, de a komoly tüneteket megúszta.

Nagy Zsolt is szenvedélybeteg

Tavaly novemberben a LikeNews is beszámolt róla, hogy őszintén bevallotta Nagy Zsolt színművész, D. Tóth Kriszta Elviszlek Magammal című műsorában, hogy szenvedélybeteg, méghozzá alkoholista.

Akkor egy hónapja volt tiszta

A beszélgetés gyorsan igen komollyá vált, ugyanis a színész bevallotta, hogy alkoholista, éppen próbál lejönni, egy hónapja tiszta. Hozzátette, hogy azért vállalja fel őszintén, mert segíteni szeretne azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Egészen fiatal kora óta iszik

Nagy elmondta, hogy már 14 éves kora óta iszik, ám ez problémává valójában akkor vált, amikor színészkedni kezdett, valami kellett neki, ami az érzéseit eltompítja.

Kilehet belőle lábalni

A színész hisz benne, hogy a szenvedélybetegség legyőzhető, de segítséget kell kérni.“Menjenek el az emberek és megváltozik az életük. Ezt tapasztalatból mondom” – mondta a színész.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ganxsta Zolee LifeTV