Négy ember halt meg csütörtök délután abban a balesetben, amely Győr egyik elkerülő útján történt. Egy család vesztette életét, miután autójuk egy kamionnal ütközött, majd kigyulladt.

Halálos baleset

2021. január 14-én, 12 óra 18 perc tájékán a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében halálos baleset történt.

Tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze

A rendőrségi információk szerint a súlyos balesetben egy kamion és egy személyautó ütköztek össze, eddig tisztázatlan okok és körülmények között.

Kigyulladt az autó

Az ütközés miatt a személyautó kigyulladt. Valószínűleg előzni akart és akkor ütközhetett a szemből közlekedő kamionnal.

Egy család ült a járműben

A személyautó pillanatok alatt lángba borult. A járműben egy család ült.

Két gyermek is meghalt

A házaspár, a 18 éves lányuk és egy kisgyermekük utazott az autóban. A családnak esélye sem volt a túlélésre – írja a Kékvillogó.

Megszólalt a kamionsofőr felesége

Az egyik Facebook-csoportban megszólalt a kamionsofőr felesége, ezt írta: „A férjem vezette a kamiont  és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsátok őket!

„Borzasztóan sajnálom”

„Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, borzasztóan sajnálom” – írta az asszony az egyik Facebook csoportban.

A balesetről egy videó is felkerült a Facebookra

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Krizsán Csaba