Apa lesz Király Viktor. Szerelmével titokban, Balatonfüreden házasodtak össze.

A szerelmespár nemrég egy romantikus balatonfüredi szállodában mondta ki a boldogító igent. A ceremónián a fehér és arany színek domináltak, a tökéletes téli estét pedig a hangulatos lámpások, gyertyák fénye világította be. A helyszínt továbbá hófehér virágok díszítették, a körasztalokon pedig a porcelán mellett arany evőeszközök sorakoztak.

„Viktornak nagyon sok a fellépése, még arra sem volt egyszerű időt szakítani, hogy most összeházasodjunk. Mára nem vállalt semmit, de két nap múlva már újra színpadon áll. És két hét alatt kellett mindent megszervezni. Segítségül hívtam Kelemen-Szombati Szilviát, itt ő felel az ilyen rendezvényekért. Bárhogy is szerettem volna mindent én intézni, egyedül nem boldogultam volna. Szerencsére Viktor feltette a kezét, mindent rám bízott. Örülünk, mert végül is az elképzeléseink valóra váltak” – árulta el a boldog ara, Király-Virág Anita a Story magazinnak.

Nem akartak nagy felhajtást, ezért csak a családtagjaik és a barátaik körében, negyven fővel ünnepeltek. Király Viktort és a menyasszonyt is szüleik vezették az oltár elé. A mulatságon angol dalok és magyar klasszikusok is szóltak. Este tíz órakor pedig felvágták a háromemeletes, arannyal díszített fehér tortát, majd pezsgővel koccintottak az ifjú házasok boldogságára.

„Szerelmünk kezdetén, talán négy-öt randevú után, ide jöttünk pihenni. Csodálatos napokat töltöttünk itt, és tán épp a medencében lubickoltunk, amikor szinte egyszerre mondtuk ki: ide vissza kell jönnünk! Még az is szóba került, hogy milyen szép és romantikus lehet itt egy esküvő” –mondta Király Viktor.

Nyárra pedig megszületik az első gyermekük. A baba hírét mindketten örömmel fogadták, így már az örök fogadalmat is hármasban tették az oltár előtt.

„Napokon keresztül éreztem, hogy fáj a hasam, és bizony nem vagyok a topon. El is határoztam, hogy csinálok egy terhességi tesztet. Éppen anyukámmal voltam, mert Viktor az ország másik sarkában lépett fel. Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben? Nem, örömömben!  Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt” – árulta el Anita.

Kiemelt kép: Király Viktor és felesége Anita – Forrás: TV2