Viktorin Tamás, a Sláger FM műsorvezetője elképesztő boldogságban úszik feleségével, Dórival, aki első gyermekükkel várandós. A műsorvezető most elárulta, hogyan készül az apaszerepre.

Nagyon várják a picit

Határtalan az öröm Viktorin Tamásnál és feleségénél, Dórinál, aki első gyermekükkel várandós. A rádiós boldog, kiegyensúlyozott házasságot tudhat magáénak, amelyet most megkoronáz a gyermekáldás.

Májusban születik meg

„Öt évvel ezelőtt ismertem meg Dórit, négy éve alkotunk egy párt, két évvel ezelőtt pedig igent mondott nekem, azóta vagyunk házasok. Nagyon nagy a boldogság… és most, hogy szülők leszünk, egyre nagyobb a rémület” – árulta el viccelődve a Sláger Reggel műsorvezetője, akinek kisfia májusban látja majd meg a napvilágot.

Készül az új szerepre

A műsorvezető addig is gőzerővel készül az apaszerepre. Tervei szerint épp olyan laza és közvetlen lesz a gyereknevelésben, mint amilyen a hétköznapokban.

Fontos számára a jó apa-fiú kapcsolat

A jó apa-fiú kapcsolatot fontosnak tartja, igaz, neki ez viszonylag későn adatott meg. „Apám nem igazán tudott azzal a helyzettel mit kezdeni, hogy született egy fia, és mire kezdtek egyenesbe jönni a közös dolgaink, neki sajnos menni kellett. Sokkal kevesebb dolgot tudtunk együtt tenni, mint amennyi kijárt volna. Sokszor eszembe jut, hogy vajon én az első perctől majd olyan szülő, haver, barát tudok lenni, mint Ő tizenév után? Már anyámnak sem tudom elmondani, hogy ez a dolog most lett éles, a pillanat most jött el, és – bár magam is meglepődöm, talán a hormonok? – egészen elérzékenyülök, ha belegondolok, apa leszek. Nem sokkal azután leszünk szülők, hogy én egyáltalán felnőtt lettem” – tette hozzá a rádiós műsorvezető, aki egészen meghatódott, amikor az első felvételt megpillantotta a kis Andrisról. 

Sosem volt még ennyire gyönyörű

„Olyan ’pacskere’ van, igaz most még alig 20 cm az egész gyerek, de mindene gyönyörűen látszódik, libabőrös élmény látni a gyermekünk! A feleségem pedig még sosem volt ennyire gyönyörű, mint most. Nagyon várjuk a májust, amikor már nemcsak fotón csodálhatjuk meg a gyereket, hanem a kezünkben tarthatjuk a fiunkat” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetője.

Élő adásban is megosztotta a hírt

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Viktorin Tamás és felesége