12. napja van lélegeztetőgépen Balázs Fecó, miután elkapta a koronavírust és súlyos állapotba került. Az egyébként is súlyos szívproblémákkal küzdő énekes állapota egyelőre nem javul. Felesége azt kéri, mindenki imádkozzon érte.

Elkapta a koronavírust

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Balázs Fecó is elkapta a koronavírust. A énekes 12. napja van lélegeztetőgépen, azóta küzd az életéért.

Nem változik az állapota

Fecó állapotában egyelőre nincs változás. Felesége arra kér minden jóérzésű embert, akinek férje dalai valaha adtak bármit is, mondjon egy imát érte.

Sokan gondolnak rá

„Minden nap beszélek telefonon a feleségével és elmondom neki, hogy mennyi ember gondol most aggodalommal a szívében Fecóra” – mondta a Ripostnak  DJ Dominique.

KAPCSOLÓDÓ:

Hihetetlen összefogás: vérplazmájukkal segítenék a rajongói a koronavírussal küzdő Balázs Fecót

Foglalják a nevét imádságba

„Imola nagyon hálás ezért és hiszi – ahogy én is –, hogy ez a mindenhonnan áradó szeretet elér Fecóhoz is és segít neki abban, hogy kitartson és visszatérjen. Ő egy hatalmas harcos… Itt szeretném tolmácsolni felesége kérését mindazok felé, akik szeretik tisztelik a legendát: foglalják bele a nevét imádságaikba és hallgassák a dalait. Az így küldött energia biztosan eljut Fecóhoz…” – tolmácsolta az üzenetet a család barátja, aki a helyzet komolysága ellenére is bizakodó.

Üvegfalon keresztül ad energiát férjének

„Felesége hetente háromszor látogathatja a kórházban, az üvegfal mögül próbál energiát adni a férjének, igyekszik szeretetet sugározni felé. Érthető, hogy nagyon aggódik a család, de igyekeznek erősek maradni, mert most arra van a legnagyobb szüksége Fecónak, hogy lelkileg támogassák, hogy legyen ereje visszatérni közénk. Imola és a közös gyermekük, Ferenc összetartanak ebben a borzalmas helyzetben is.” – mondta Fecó rádiós barátja.

Pataky Attila is segít

„Még mielőtt lélegeztetőgépre került volna, hívott a felesége, hogy beküld egy fülest a nővérrel Fecóhoz, hogy a hangommal, az üzeneteimmel öntsem belé a lelket, de sajnos ezt már nem engedték meg az orvosok, akkor lett rosszabb az állapota. Kvantumtechnikával próbálom őt gyógyítani itthonról, és imádkozom érte. A szeretetenergia nem ismer távolságokat” – mondta a Blikknek Pataky Attila.

A karantén alatt depressziós lett

Balázs Fecó a több hónapig tartó karantén alatt mély depresszióba süllyedt, de családja nagyon bizakodó, és remélik, az énekes nem adja fel a harcot. 

Fellépett a TV2 műsorában

Balázs Fecó november 8-án fellépett a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Akkor Berkes Olivérrel énekessel egy különleges produkcióval állt színpadra. Az Évszakok című dalt adták elő. Ez volt Balázs Fecó utolsó nyilvános fellépése.

Súlyos szívbetegséggel küzd

A zenész közel négy évvel ezelőtt került életveszélyes állapotba került szívritmus-zavara miatt, melyet meg kellett operálni, ám nemrég a Storynak azt nyilatkozta, visszatért az egészsége és szeretném, ha a sors adna még jó pár évet nekem.

Kiemelt kép: Balázs Fecó – Forrás: Duna TV