Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta súlyos állapotban került kórházba Balázs Fecó.

Koronavírusos

Korábban nem lehetett biztosan tudni, hogy a zenészt koronavírus fertőzéssel vitték e kórházba, ám Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique nemrégiben közzétett Facebook posztja arról árulkodik, hogy a zenészt koronavírus fertőzés miatt szállították kórházba.

A LEGFRISSEBB CELEBHÍREKET ITT TALÁLOD!

Ezt írta a közösségi oldalán Várkonyi

Sajnos nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról. Ő is elkapta a vírust és jelenleg egy nagyon jól felszerelt intenzív osztályon fekszik. Fecó nincs túl jól…A család felhatalmazására osztom ezt meg Veletek és egyben kérek is Mindenkit, hogy egy imával, egy szép gondolattal segítsük a távolból Fecó gyógyulását. Azt tudjuk, hogy az orvosai mindent megtesznek. p.s. Arra kérnék Mindenkit, hogy ezt a hírt ne szenzációként kezelje, hanem segítsen abban, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet.”

Lélegeztetik

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest a koronavírus fertőzte meg, és a rádiós műsorvezető úgy tudja, légzését géppel segítik, de állapotát stabilizálták.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Magyarország legismertebb szinkronhangja, Kautzky Armand is átesett a koronavíruson: “Nagyon beteg voltam”

FRISS!

Így éli meg a kijárási tilalmat mindenki Magdi anyusa – Ezt csinálja otthon Fodor Zsóka – videó

Múlt hét végén került kórházba

– Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért – mondta Várkonyi a Blikknek.

Már korábban is legyőzött egy súlyos kórt

– Mindannyian reméljük, hogy most is győz a szervezete, hiszen más súlyos kórt már legyőzött korábban. Szívbetegsége miatt Fecó a különösen veszélyeztetettek közé tartozik.

FRISS!

“Megindultak a ráknak az áttétjei, már nem volt valószínű, hogy kijön” – megtörten nyilatkozott Benkő László haláláról Kóbor János

Kitűnő orvosok kezelik

Nagyon jó kezekben van, kitűnő orvosok gondoskodnak róla, és mint ő is, én is hiszek a szeretet és az összefogás erejében, így bízunk benne, hogy hamarosan jobban lesz.

A család nem nyilatkozik

A lap egyébként beszélt a zenész menedzsmentjével, akik bár azt mondták, hogy a családtól nem kaptak felhatalmazást arra, hogy nyilatkozzanak, de annyit megerősítettek, hogy amit Várkonyi Attila nyilatkozott az teljes mértékben fedi a valóságot.

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel ezelőtt a Sztárban Sztár színapdán lépett fel, erről itt a LikeNews-on is beszámoltunk. Mint megírtuk az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek! | LikeNews

Az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Kiemelt kép: Balázs Fecó