Egy cég, amelyet még a 60-as években alapítottak, mégis a mai napig népszerű fürdőszobai termékeket, köztük mosdókagylókat is gyártanak. A titkuk a minőségi alapanyagok használata mellett abban rejlik, hogy folyamatosan haladnak a korral és a legmodernebb szaniterek kerülnek ki a gyártó szalagokról. Megmutatjuk, miként járulnak hozzá az Alföldi termékek már több mint fél évszázada az fürdőszobák esztétikumához.

Egy mosdókagylónak két fő feladata van. Mivel naponta többször is használjuk, legyen strapabíró és megbízható. Emellett a fürdőszoba központi részeként mindenképpen esztétikusnak is kell lennie. Az Alföldi mosdókagylókban pedig mindez találkozik.

Mi az Alföldi Porcelángyár története?

A ma már Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven ismert Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen. Cégfilozófiájuk alapja máig az, hogy termékeink méltóak legyenek arra, hogy a családok számára széppé tegyék a mindennapokat. A folyamatos megújulás jegyében újabb és újabb termékterületeket hódított meg a gyár, így ma már komplett fürdőszobákat is berendezhetsz a segítségükkel. Az egyik legnépszerűbb termékük a mosdókagyló, amelyből igen széles választék áll a vásárlók rendelkezésére.

Milyen Alföldi mosdókagylók léteznek?

Az Alföldi mosdókagylók mindegyike minőségi kerámiából készül, így biztos lehetsz abban, hogy tartós és elegáns éke lesz ez a fürdőszobának. Kialakítás szempontjából létezik falra dübellel felszerelhető, a pultba süllyeszthető vagy arra ültethető, de van bútorral szerelhető variáció is.

Emellett a csapjuk kerülhet középre, illetve jobb vagy bal oldalra is, így a megfelelő helykihasználáshoz is hozzájárulhatnak. Ezen kívül léteznek az Alföldi kínálatában olyan speciális termékek is, mint például a sarokkézmosó vagy a kis méretű kézmosó. Kiemelendő továbbá, hogy a mosdókagylók legtöbbje a tisztítást megkönnyítő Easyplus mázfelülettel kapható, tovább növelve ezzel a komfortérzetet a mindennapok során.

Így találkozik az évek tapasztalata és szakértelme a minőség nyomán a modern elemekkel, magyar termékekben.

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!