A LikeNews is beszámolt róla, hogy id. Kozák László Nagy Grófo elhunyt koronavírusban. A zenész halála rengeteg embert megrendített.

Kis Grófo megrendítő sorokat írt

Az énekes bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Kedves barátok, testvérek, rajongók!

Ezt most nem azért osztom meg, mert címlapra szeretnék kerülni! Bárcsak ne kellene megosztanom!😔 Aki ismer, az tudja, hogy mi nem azok az emberek közé tartozunk! Elsőnek is Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!🙏🏼 Nekünk ez a karácsony sajnos nem olyan mint volt!😔 Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljétek, szeressétek egymást, de főleg a szüleiteket!❤️ Én nagyon tiszteltem és szerettem édesapámat, őt soha nem fogom elfeledni, Ő mindig élni fog köztünk, mert mi, a családja éltetni fogjuk őt! Méltók leszünk a nevéhez!🙏🏼 Minden percet használjatok ki a szereteitekkel!🙏🏼 Győzzük le a rosszat, ami most sajnos uralkodik e földön, az Isten hatalmas szeretetével!🙏🏼 Ebben az évben nem szeretnék a történtekről nyilatkozni, így is nehéz időszakot élünk át a családommal, jövőre veszek egy kis erőt és akkor lehet róla szó! Vigyázzunk egymásra! Isten áldása legyen mindenkinek, még azokon is, akik rosszindulatú kommentekkel zúdítottak minket” – írta Kis Grófo a bejegyzésében.

Kis Grófo is kórházban volt

Bár Kozákék nem élnek együtt, mindannyian megbetegedtek. Kis Grófo is több hétet töltött egy Covid-osztályon.

Kis Grófo a kórházi ágyán fekve tudta meg, hogy meghalt az édesapja

Kis Grófo a kórházi ágyán fekve tudta meg, hogy meghalt az édesapja. – Kis Grófo kórházban fekve tudta meg, hogy az édesapja elhunyt. El sem akarta hinni, hiszen éppen csak megnyugodott a hírtől, hogy jobban van. Szegény fiú teljesen összetört, ahogy természetesen az egész család is” – fogalmazott a család egy ismerőse a lapnak.

December 19-én temették el

Nagy Grófo temetését december 19-én tartották a szolnoki temetőben.

Rengeteg zenész is tiszteletét tette

A gyászoló tömegben feltűnt a Bódi házaspár, Gáspár Győző, Galambos Lajos, Nótár Mary és L.L. Junior is.

Üvegkoporsó és fehér hintó

A zenészt üvegkoporsóban temették el, majd a gyászoló tömeg előtt haladva órákon át fehér hintó szállította, közben pedig cigányzene szólt. Az üvegkoporsót fehér selyemmel takarták le.

Vörös szőnyeg

A zenész kriptájáig vörös szőnyeget terítettek le, nyughelye Győzike elmondása szerint gyönyörű bézs-arannyal borított, aranyozott bútorelemekkel, valamint a legkedvesebb széke és virágtartók is vannak benne.

Ennyi galambot engedtek el

A szertartás végén annyi fehér galambot engedtek el ahány évet élt Nagy Grófo, kettőt maga a fia Kis Grófo is reptetett – írja a Blikk.

Kiemelt kép: ifj. Kozák László Kis Grófo