A veszprémi elkerülőn készült a felvétel, jól látszik, hogy egy volvóst egyáltalán nem zavarja, hogy a forgalommal szemben halad. Azán szembe jött a rendőrautó, azonnal megállították az idióta sofőrt. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

A videót készítők a helyes sávban autóztak, kiszúrták, hogy a túloldalon egy Volvo nagy sebességgel a forgalommal szembe halad a belső sávban.

Feltételezzük, hogy jó ideje már zajlott az esemény és a rendőröket többen értesítették, mert a Volvo sofőrje egyenesen a hatóság karjaiba futott – írja a bpautósok.hu oldal.

Szerencsére nem történt tragédia és a rendőrök visszafordították a helyes irányba az autóst és vele szemben intézkedni kezdtek.

A videón jól látszik a rendőr mozdulata, amikor azt mondhatta: azonnal forduljon vissza! Az mindenesetre rejtély, hogyan nem veszi valaki észre, hogy rossz sávban halad, ha pedig rádöbben, miért nem húzódik le és fordul vissza, vagy hív segítséget.

A volvós szabálysértési bírságot kap, nem kizárt, hogy a jogsiját is bevonják. Még így is olcsón megússza, ugyanis ha balesetet okozott volna börtönbe menne.

Kiemelt kép: részlet a videóból