A LikeNews is beszámolt róla néhány héttel ezelőtt, hogy Tóth Gabi gyomorforgató kommentet kapott a közösségi oldalán még akkor, amikor várandós volt a kislányával.

A kislánya halálát kívánta

Mint megírtuk Gabi terhes volt a kislányával, amikor egy rosszindulatú kommentelő az egyik közösségi oldalon azt kívánta neki, hogy reméli halva születik a gyermeke.

Felkereste a munkáltatóját

Ez a rosszindulatú komment annyira elborzasztotta Gabit, hogy felkereste a férfi munkáltatóját és elmondta a főnökének, hogy szabadidejében más emberek halálát kívánja.

Megvédi a családját

“Ha a gyerekemet, a családomat bántják, az még mindig megvisel. Még terhes voltam a lányommal, amikor valaki azt írta, hogy bárcsak halva születne. Ha valaki ilyet ír, akkor egyből felkapom a vizet, de szerintem ez érthető…” – mondta Gabi az nlc-nek.

Kirúgták

“Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!” – folytatta az énekesnő a lapnak.

Gabi kapott hideget-meleget

Az eset után Gabi kapott hideget és meleget, volt aki kiállt mellette, míg mások szerint az ő tette is hagy kivetni valókat maga után. Az azonban biztos, hogy maga a komment gyomorforgató, a kérdés már csupán az, hogy Gabinak volt-e joga ennyire utánamenni a történetnek, aminek a végkövetkezménye az lett, hogy az illetőt elbocsátották a munkahelyéről.

Gabi ezt követően magyarázkodott

Miután több bulvárlap is számot adott az esetről – köztük a LikeNews is – Gabi egy posztban igyekezett megmagyarázni, hogy ő nem rúgatott ki senkit. „Ma ismét azzal kellett szembesülnöm, hogy bizonyos médiumok teljesen kiforgatták a szavaimat és kattintásért, aktivitás növelésért a karakterem, személyem ellen ugrasztottàk az embereket! Aljas karaktergyilkolás zajlik bizonyos oldalakon… (nem csak velem teszik ezt.)kihasználva ezzel minden olyan embert, akik bizonytalanok, frusztráltak, elveszettek… ÉN SENKIT NEM RUGATTAM KI A MUNKAHELYÉRŐL!” – írta akkor a posztjában Gabi.

Bizonyára nem ez volt a cél

Nos, mi abszolút elhisszük, hogy Gabinak nem ez volt a végcélja, hogy kirúgasson valakit, ám igenis jogosan merül fel a kérdés: miért a munkáltatóhoz fordult? Miért nem az illetőhöz személyesen? Akárhogy is egy ember az eset után elvesztett a munkáját és bizonyosan nem ez volt a cél, de szerencsétlen történésekből kifolyólag mégis megtörtént. Félreértés ne essék a komment gusztustalan és az illető a saját szegénységi bizonyítványát állította ki ezzel, de vajon Gabinak volt joga eddig elmenni. Baukó Éva szerint például nem.

Baukó Éva kifejtette a véleményét az eset kapcsán

„Tíz éve vagyok közszereplő! Mint közszereplő, tűrnöm kell a kritikát, Magyarország első számú botrányhősnőjeként, az elmúlt 10 évben, a halálos fenyegetésektől, a legcifràbb szitokszavakig mindent kaptam már én és a családom is a kommentelőktől! Talán én vagyok az egyik olyan ismert nő, aki a legocsmányabb és legdurvàbb hozzászólásokat kapta, újságcikkek illetve személyes fotók alatt! Tóth Gabi karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt az állásàból tönkretéve egy család karácsonyát! Eszembe sem jutott soha, hogy felkeressek és felnyomjak egy negatív trollt a munkaadójánál! Tóth Gabi nem tudja eldönteni , hogy a NER-ben vagy a Kádár-rendszerben van-e. Tóth Gabinak üzenek : Aki “k@rvának” áll ne csodálkozzék, ha megbasszák! ( Gabikám, ha egy kommentelő ennyire felbasz, akkor hagyd a közszereplést és maradj csendben, van felvétel a Tesco-ban!) Magyarorszàgon az önbíráskodás bűncselekmény!!!” – írja posztjában a Való Világ 4. szériájából megismert Baukó Éva. Gabi erre még nem reagált, amennyiben nyilvánosan reagált Évának úgy frissítjük az írásunkat.

Kiemelt kép: Baukó Éva – Tóth Gabi