Tóth Gabi őszintén mesélt róla, hogy még terhes volt a kislányával, amikor egy nagyon gonosz és gyomorforgató üzenetet kapott.

A kislánya halálát kívánta

Gabi terhes volt a kislányával, amikor egy rosszindulatú kommentelő az egyik közösségi oldalon azt kívánta neki, hogy reméli halva születik a gyermeke.

Felkereste a munkáltatóját

Ez a rosszindulatú komment annyira elborzasztotta Gabit, hogy felkereste a férfi munkáltatóját és elmondta a főnökének, hogy szabadidejében más emberek halálát kívánja.

Megvédi a családját

„Ha a gyerekemet, a családomat bántják, az még mindig megvisel. Még terhes voltam a lányommal, amikor valaki azt írta, hogy bárcsak halva születne. Ha valaki ilyet ír, akkor egyből felkapom a vizet, de szerintem ez érthető…” – mondta Gabi az nlc-nek.

Kirúgták

„Nem tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták!” – folytatta az énekesnő a lapnak.

Megküzdött a koronavírussal

A LikeNews is megírta, hogy pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

A poklok poklát élte át

– Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig – mesélte az énekesnő, akit érzelmileg is megviselt a betegség időszaka.

Nehéz éjszakáik voltak

– Nehéz éjszakáink voltak. Ez a betegség olyan, mint egy lidérc. Lelkileg és mentálisan volt nehéz, én a betegség alatt öt kilót fogytam – árulta el Gabi, aki azóta édesanyjával együtt legyőzte a vírust.

Kislánya adott neki erőt

– Erőt adott, hogy el kell látni, neki jól kell lennie, nem is foglalkoztunk azzal, velünk mi van. Szóba sem jöhetett, hogy kidőljek, hogy ne tudjak felkelni, pedig volt olyan pont, amikor azt éreztem, nem tudok kikelni az ágyból. De tudtam, hogy Hanninak most nagyobb szüksége van rám, mint valaha, mondta el Gabi el műsorban.

Meggyanúsították, hogy nem is volt koronavírusos

Szintén itt a LikeNews hírportálon számoltunk be róla, hogy a közösségi oldalakon rengeteg támadás éri Tóth Gabit, ugyanis sokan nem hiszik el, hogy az énekesnő és a családja valóban átestek a koronavíruson, többen azzal vádolják, hogy hazudott a betegségről.

25 napja nem érzett illatokat

Gabi néhány perccel ezelőtt kitett posztjából kiderült, hogy hiába gyógyult már meg a betegségből illatokat még mindig nem érzett, a legjobban pedig kislánya, Hannaróza illata hiányzott neki. “25 nap után, újra érzem Hannaróza illatát. 25 nap az illata nélkül… ez volt a legnehezebb .” – írta bejegyzésében Gabi.

Kiemelt kép: Tóth Gabi