Még mindig nem zárult le annak a gyilkosságnak az ügye, amely 7 évvel ezelőtt történt Budapesten. Most Schobert Norbit is beidéztetnék meghallgatásra.

Kardosné Gyurik Krisztinát 7 évvel ezelőtt Budapesten, futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa.

A vádlott védője most beidéztetné tanúnak Schobert Norbit is, mert a fitnessguru a soroksári nő haláleset után beszélt az áldozat férjével.

“Schobert Norbert meghallgatását azért indítványozom, mert beszélt telefonon az áldozat férjével, nem sokkal a tragédia után. Kíváncsi vagyok, hogy az általam sokra tartott Schobert Norbert hogyan emlékszik erre a beszélgetésre” – mondta dr.Lichy József, a vádlott védője.

“Gondolom, mindenki megérti, hogy ennyi idő után percre pontosan nem emlékszem az időpontokra, de az biztos, hogy Kriszti halála után pár nappal rám írt Norbi Messengeren, majd telefonon is beszéltünk” – nyilatkozta Gyurik Krisztina férje a Blikknek.

“A barátomnak valóban telefonon részvétet nyilvánítottam, amikor élete legnehezebb pillanatait élte át. A bíróságra biztos, hogy nem megyek el, úgy érzem, kezd ez a dolog a szenzációhajhászás irányába elmenni” reagált a hírre Schobert Norbi.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL klub