Az ovis vagy sulis benti cipő kiválasztása nagy körültekintést igényel a szülőktől: strapabírónak kell lennie és egyben minőséginek, ugyanakkor pénztárcabarátnak, mivel sokszor mindössze néhány hónap múlva kinövik a gyerekek az aktuális párat. Fontos szempont még, hogy egészségesen fejlődhessen benne a láb, hiszen a hét nagy részében ezt a lépőt hordják. Íme, összegyűjtöttünk néhány típust a Levendula Gyerekcipő kínálatából, amely ideális benti viselet lehet szeptembertől!

A gyerek lábának fejlődése az egész életük minőségére hatással van. A benti cipőket különösen sokat hordják, ezért nagy gonddal kell kiválasztani őket. Leginkább szandálokat és papucsokat ajánlanak a szakértők benti viseletnek. Szűkebben viszont sajnos nincs általános érvényű igazság azzal kapcsolatban, hogy melyik a legideálisabb benti cipő. Ahány gyermek, annyi igény. Lássuk, hogy milyen típusok jöhetnek szóba!

A bio papucs – a papucsok kedvelőinek

Az egyik legkényelmesebb benti viselet a papucs, viszont sajnos elég sok kényelmetlen, egészségtelen modell található a piacon. Azonban a Superfit márka biopapucsainak bőr, belső része igazodik a lábformához, amivel segíti a gyermeklábak természetes fejlődését. Nem mellesleg gyönyörű, változatos mintákkal vásárolhatóak meg, ezért szívesen viselik őket a gyerekek. Jó hír, hogy egészségpénztárra elszámolhatóak!

A könnyen tisztítható – az aktív csemetéknek

Ezt a típust leginkább nyáron, a strandon látjuk a gyermekek lábán, azonban bentre is tökéletes viselet lehet. Nem csak kényelmesek, hanem strapabíróak, vízhatlanok és – ebből kifolyólag – nagyon könnyen tisztíthatóak. Ha eljön az idő, a kisebb testvérekre is nyugodt szívvel ráadhatjuk őket, mivel teljesen megtartják a formájukat.

A gyógy – speciális igényű lábakra (is)

A gyógy (szupinált) cipők egyik nagy sztárjai, a kívül-belül bőrből készült Szamos szandálok. Talpuk hajlékony, hátsó bokarészük pedig jól tartja a gyerekek bokáját. Nem csak speciális igényű lábakra ajánlottak. Ennél a márkánál is egy könnyebbség lehet, hogy egészségpénztárra elszámolhatóak!

A sportos – örökmozgóknak

Az örökmozgó, izgága, mindig futólépésben közlekedő gyerekek habitusát jó, ha a cipőjük is tükrözi. A D.D. Step sportos, első osztályú marhabőrből készült, rugalmas talpú szandálja megfelelő választás lehet egy aktív gyerkőc számára.

A prémium – a 100%-os kényelemért

Egy ilyen cipőben biztos nem fogsz csalódni! A Geox márka olasz, prémium bőrből készült, lélegző cipői mindig követik az éppen aktuális, legújabb divatot, miközben a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják. A saját gyártású, lyukacsos, légáteresztő talpszerkezetük kivételesen jó szellőzése gondoskodik róla, hogy ne izzadjon be a gyermeked lába.

Levendula Gyerekcipő elérhetőségei:

Webshop: https://www.levendulagyerekcipo.hu/

Blog: https://www.levendulagyerekcipo.hu/blog

Facebook: https://www.facebook.com/levendulagyerekcipo.hu

Levendula Gyerekcipő boltja: 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky. u. 5.

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!