A legendás televíziós válását követően sem él magányosan. Ha úgy érezné, még egy újabb szerelmi kapcsolattól sem zárkózna el.

32 év után váltak el

Tavaly novemberben mindenkit villámcsapásként írt a különös hír, miszerint több évtizednyi házasság után válik Vitray Tamás és felesége, Kállay Bori. A televíziós 32 év után mondott búcsút egykori szerelmének, és 87 évesen újra agglegényéletre rendezkedett be.

Vitray Tamás és Kállay Bori válásáról a LikeNews.hu cikkeit ide kattintva tudod elérni.

„Nem felelek senkinek”

Vitray Tamás a hot! – nak most arról beszélt, hogy noha egyedül él, mégsem érzi magát magányosnak, ugyanis barátai, kollégái, hajdani tanítványai nap mint nap felkeresik, érdeklődnek hogyléte felől, és segítik, támogatják, amiben csak kell. Bár 87 évesen már felettébb megterhelő mindent újrakezdeni, ő mégsem panaszkodik: jól érzi magát a bőrében.

„Lazán élek, nem felelek senkinek, és ez nagy öröm” – mondta aki azt is hozzátette, mióta agglegényként él, számos szokásán változtatott. Eddig korán feküdt le, most viszont éjszakai bagollyá változott. Egyetlen korty alkoholt sem iszik, mozgására viszont odafigyel, gyakran szobabiciklizik és igyekszik szigorú szabályok szerint élni.

„Nem futnék világgá”

Vitray nem hazudtolta meg önmagát, a tőle megszokott bölcsességgel és derűvel válaszolt a magánéletét firtató kérdésre: „Szerelem? Mikor szerelmes az ember? Ha belehal, hogy nem láthatja a szeretett nőt? Vagy hogy ellenállhatatlan vágyat érez? Mikor? Az, hogy szeretnék-e partnert, más kérdés. Nem merem így kimondani, de biztos, hogy nem futnék világgá, ha valakiről azt érezném, ő a társam. Ez utóbbi a harmadik házasságom volt, a sport szolgáljon példával az ilyennek: ha három kísérlet sikertelen, abba illik hagyni a további próbálkozást. Még a veterán kategóriában is”

Kiemelt kép: Vitray Tamás