Ebédért ment az a 14 éves kislány, akit halálra gázolt egy traktor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A jármű vezetője a baleset után összeomlott.

Kedd délelőtt egy traktor gázolt halálra egy 14 éves kislányt Tiszakanyáron – írta a KEKFENY.com.

A balesetet szenvedett kislánynak 7 testvére van, az egyik fiútestvére több éve a Tiszába veszett. A hetedikes kislány a kereszteződésben lévő iskola konyhájához érkezett az ebédért, majd biciklire pattant és egy óvatlan pillanatban a sövény mögül a kanyarodó traktor elé került – írja a frissmedia.hu

Végül a kislányt életét stabilizálni tudták a szállításra, de a mentőben ismét újra kellett éleszteni, és ez már nem volt eredményes.

A nagy erőkkel kivonuló rendőrök biztosították a helyszínt a mentés idejére. A rendőrök rendkívül precízen és emberségesen jártak el, miközben a traktorost is védeniük kellett a kétségbeesett hozzátartozóktól.

A traktort vezető férfi, aki a baleset miatt összeomlott, zokogva mondta, hogy egyszerűen nem is tudja, hogy került a kislány a traktor elé.

A több órás helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben. A baleset körülményeinek tisztázását szakértők bevonásával folytatja a rendőrség.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: frissmedia.hu