Tagadja V. Csaba, hogy rágyújtotta a házat arra a két férfire, akiket a nagykőrösi tanyán egy baltával ütött agyon. A férfi most bocsánatért esedezik.

A LikeNews.hu is megírta, hogy április 1-jén egy férfi szénné égve, holtan találta nagykőrösi tanyájukon édesapját és testvérét.

A Pest megyei nyomozók öt nap alatt elfogták azt a romániai férfit, aki bevallotta, ő volt az, aki a fejsze fokával leütötte őket. De csak ennyit ismert be, a gyújtogatást nem. Egyébként a csupán hét osztályt végző V. Csaba úgy bukott le, hogy miután áldozatától ellopta a mobiltelefonját, hazatekert a biciklijével és a telefont átadta az apjának. A nyomozókat a cellainformációk szépen elvezették a gyilkos házához. A gyilkosságról szóló cikkeket ide kattintva tudod elérni.

V.Csaba elismerte, hogy baltával fejbe vágta mindkét áldozatát, de azt tagadja, hogy ő locsolta le benzinnel őket, hogy aztán lángba borítsa a testeket.

„Miután védencem leütötte G. Gábort és fiát, G. Jánost, abban a hitben ment el a tett helyszínéről, hogy ők még éltek, hiszen mindketten az oldalukra fordultak”– mondta a Vasárnapi Blikknek dr. Király Olivér, a gyilkossággal gyanúsított V. Csaba ügyvédje.

„Védencem állítja, nem ő húzta be a fiú testét a szobába, és nem ő gyújtotta fel az édesapjával együtt. Nagyon várjuk az igazságügyi szakértői vizsgálat eredményét, amely kimondja: a fejszecsapás vagy a tűz okozta az apa és fia halálát” – állítja az ügyvéd.

Király Olivér szerint V. Csaba nem tud arra választ adni, hogy miért bántotta jótevőit. Állítólag azt sem érti, hogy mi történt vele, hogy rátámadt a két férfire. Most az ügyvédjén keresztül kéri az áldozatok rokonait, hogy bocsássanak meg neki.

A gyilkosság után a tanyavilág bosszút esküdött. Megfogadták, hogy V. Csaba családja is úgy végzi, ahogy G. Gábor és 17 éves fia, János – írja a KEKFENY.com

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu